- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Én besz*ptam a gigával. Pedig választhattam volna asus -t is, de ledumáltam magam.
Visszament gariba, mert nagyon zörgött a ventilátor. Bolt már jelzett, hogy náluk nem jelentkezett a hiba, beküldik a nagykerbe. Remélem náluk előjön, mert nem szeretném visszakapni ugyanazt a kártyát.
-
Def26
félisten
válasz
csucsbicep #769 üzenetére
Jaja. Abból a márkából még szar szériát nem hallottam soha.
-
Def26
félisten
válasz
Razermazer #752 üzenetére
Csak Gigabyte és Asus dcuII -es volt. Asus dcu ii -es hűtőről sem hallottam túl sok jót (hd7970) úgy voltam vele, hogy akkor inkább gigabyte.
-
Def26
félisten
válasz
csucsbicep #750 üzenetére
Igen, nekem is jelezték pár napja, hogy már többen tapasztaltak ilyen hibát. A gáz az, hogy ugyanez a ventilátor van tuningos HD 7970 és GTX 680 -on is.
-
Def26
félisten
Én hétfőn viszem vissza gariba az enyémet, (gigabyte hd7850) mert baromira hangos, kerregő hangot ad a ventilátor. Arra tippelek, hogy csapágyas.
-
Def26
félisten
gpu1000Mhz, ram 1200Mhz, proci 4000Mhz. [link] 6149 pont.
Azt nem tudom, hogy miért ír 300Mhz -et a gpu -ra az eredmény táblán. Basic editionban ez normális?
-
Def26
félisten
35% venti 42C gpu. BF3 -ban 1920x1080 -ban. Zajszint tűrhető, szerintem halkan teszi a dolgát már amikor nem kattog. Szerintem valami gyári hibásat fogtam ki, mert néha ilyen kattogó hangot ad ki az egyik ventilátor. Azt csináltam, hogy egy kis darab papírt raktam a venti műanyag tartó konzolja és a lamellák közé. Így halk.
Boot közben is halk, ezt csak tippelni tudom, szvsz olyan 30-35% -on mennek a ventik.
-
Def26
félisten
4. én kapok kézhez én is egy ilyet. [link] Asus 6950 2gb dcii gariztatásnál választottam ezt a kártyát (cserélhettem valamire). Gondoltam jobban járok egy új szériával.
Gigabyte esetleg valakinek?
-
Def26
félisten
válasz
csucsbicep #311 üzenetére
Ez alapján tetszik.
-
Def26
félisten
HD 7850 cf tesztet nem tudtok valahol?
szasanyi: Közben kijavítottam crossfire tesztre, elírtam az előbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpársportok
- 1”-es kameraszenzort mutatott be az OmniVision
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest