- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Dave
senior tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Cartmenn #21778 üzenetére
Ahogyan gyuribacsi88 mondja, az, hogy a 7850/7870-es kártyával melyik játékban milyen eredményt lehet elérni, a topik elsődleges funkciója, hiszen azért létezik, hogy a felhasználók megoszthassák egymással ilyen irányú tapasztalataikat.
Ez nem kritika, csupán felhívtam a figyelmed a fórum szabályszerű használatára.
Emellett pedig adtam tanácsot is, én azt tenném a helyedben, amit írtam.
-
válasz
Cartmenn #21773 üzenetére
Szerintem valószínűsíthető, mert kizárt dolog, mivel nem tudom.
Cartmenn Állítsd már le magad.
Azért mert a postán mindig van valaki, nem megyek be felszereltetni a nyári gumimat.
Másik meg, az hogy mi hány fps-el fut, meg milyen driverrel az igen is ide tartozik, mivel ez a topic ezé a vga kártyáé, nem pedig egereké.
Már csak azért sem fogok neked válaszolni mert még neveletlen is vagy.
-
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
Cartmenn #20326 üzenetére
Első kérdésedben nem említetted, hogy mióta van meg. Volt már arra is példa, hogy 3 hónap után jelentkezett itt egy tagnak. Nem hiszem, hogy a monitor lenne a ludas. Előtte más kártya volt a konfigodban? Nincs húzva semmi?
Garanciában elég nehéz lenne így bizonyítani, hogy van valami baja a kártyának szervizben valószínűleg ráeresztenek egy szintetikus tesztet. Nyüstöljed a kártyát, ha van lehetőséged később másik konfigurációban is használjad, hogy ott előjön-e és milyen körülmények között.
-
gyuszaa
őstag
válasz
Cartmenn #20324 üzenetére
Igen, valószínű, hogy ez blackscreen.
video
Játékok alatt beragad a hang mint a videón? Sapphire a kártya, mióta van meg?Látom írtad, hogy játékban még nem fordult elő de ha az asztalon megtörtént mialatt neteztél akkor ez egyértelmű.
Ha van lehetőség próbáld ki másik számítógépben, és utána garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged