- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- Kompakt vízhűtés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Mustármag #51643 üzenetére
Bővebben, mert el kellett indulnom melóba.
Rendszeresen szoktam tisztítani és újrakenni mikor kicsit melegebb. Aztán egyszer csak feltűnt hogy játékok alatt olyan meleg mint furmark közben szokott lenni. Van is erről egy kép a ropikban. Akkor újrakentem amivel nyertem is pár fokot. Aztán egy reggel közvetlen induláskor meg nem adott képet, de előző esten meg semmi jele nem volt hogy bármi gond lenne. -
Steve198310
őstag
válasz
Mustármag #51643 üzenetére
Egy jó szellőzés kialskitása. Előbb nézze meg ha le veszi az oldalát mi lesz. Előre egy venti hátra aztán ennyi. Nekem 2 12cm es van elől 2 hátul. Szépen szellőzteti a kérót
Előtte azért meg kell nézni helyen van e a kártya hűtése nem lötyög. Nem fekszik e fel fekszik rendesen a gpu ra.
Aztán jöhet a paszta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- Amazon Kindle
- OTP Bank topic
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest