- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
krisztian922 #38245 üzenetére
Áresés majd nV válasz után lesz, és persze Mantle is beleszólhat, ha tényleg elkezdik támogatni.
-
katt777
félisten
válasz
krisztian922 #38209 üzenetére
Keveset. Érdemesebb megtartani és kihasználni +1 évig. Nem hiszem, hogy bármely 78xx kártyát érdemes lenne lecserélni. Az én 7870-em fullban visz mindent maxi grafikával (élsimítás is) és HD felbontásban, C3-at is (az újabb driverekkel ráadásul nincs kihajtási probléma alap órajelen). Egyedül Metro Last Light PX-et nem szereti (nyilván, hiszen nem nV), ill. Shadow Warriorban a maxi AA-t (ez prog hiba, FXAA OK). Szóval, ha lecserélném, ráfizetnék az ugyanolyan szintű grafikára, a friss kártyákkal hemzsegő driver-bugokról nem is szólva.
Raidon: Egyik sem normális, legalábbis nálam nincs fesz-mod lehetőség.
Raidon: Csinálhatja azt az AMD driver is.
mikka07: Valóban, ez az egyik fő különbség a 2 gyártó között. nV-nál nyugodtan upgrade-elheted, cserélgetheted a meghajtókat, AMD-nél nem. Egyiknél a sima uninst működik, másiknál a külön uninstaller, harmadiknál simán upgrad-elheted (de több upgrade után teljesítmény veszik, ezért inkább uninst + inst).
csubakka2141: A kártyát ugyan kivégzed vele, de megpróbálhatod.
Gazsi00: Azért én már láttam olyat, hogy a kisker kevesebb gart adott, és ha gáz volt, ő gariztatta a hardvert és kapott ingyen, a vásárló meg +vette (HDD-nél ez elég gyakori). Szóval sztem érdemesebb a teljes garidős cuccot választani, még ha drágább is valamivel.
-
Algotis
addikt
válasz
krisztian922 #37947 üzenetére
Szerintem GPU tweakkel próbálkozz, abban mindent lehet és elég jó.
Általában változók az eredmények, olyan 1100-at ha megy az jó, nekem kevésbé jobb fajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen egeret válasszak?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged