Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
A sleeping dogs-gta hasonlatra gonolsz?Mert nem igazán értem,hogy mivel sugaltam azt,hogy biztos jól futna
A 3dmark eredményt is azért kérdőjeleztem meg mert alacsonynak tűnt.De egy kolega körül írta mi miért is van.Tudom sehol nincs a cpu-m a 7870-hez meg az űber brutál "i5-i7"-hez.De mivel nem tudok egyik napról a másikra cpu-t váltani így olyanra szántam el magam amire eddig azt mondtam nem "szabad,nem kell" (tuning)
Elhiheted nem várok én megváltást attól,hogy megpróbálom "kifacsarni" a cpu-m.Örülök ha kicsit javul a helyzet,mert tegnap elég siralmas volt.
Szóval nem tudom mit írtam amiből azt gondolod elszálltam attól a + 600mhz-től.De akkor én kérek elnézést
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest