Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
DroiDMester #9523 üzenetére
Ez nem így van. Haver elhozta a 7870-ét mert szar neki is, nekem meg gari alatt volt a kártyám. Így mondom letesztelem. Elő is jőtt ez a hiba nálam is. Kivettem a kártyát semmi hiba nemvolt aztán. Illetve elötte 560ti volt, azzal sem volt ilyen gondom. Pár GPU megfordult nálam, és ez a hiba most jött elő először hogy így kikapcsol megfagy minden.
Illetve amikor ismerősöm elhozta nem béta drivert raktam fel. Illetve fura módon ugyanaz a hiba mint a Sapphire 78xx szériánál, nemhonném hogy a véletlen műve lenne. Nem szaroztam le se az amd-t se a ati ccc-t csak szimplán csalódott vagyok így az első nap után. Nem kicsit.
Azért van köze a hibához, mert ugyanaz a hiba jön elő.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #9523 üzenetére
...nálam spec nem volt gond, a moncsi visszajött de a gép az totál lefagyott...persze megjegyzem, ez lehet a béta driver, meg még 100 másik dolog, szerintem sincs feltétlenül bármi köze a gyártócéghez
Illetve (eddig) egyszeri eset volt, persze 1 nap után szerintem ne vonjunk le semmilyen következtetést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- Padavan firmware
- Hyundai, Kia topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest