Új hozzászólás Aktív témák
-
tasakos
tag
válasz
seederking
üzenetére
Álljunk meg 1 szóra
Én egy szóval sem, mondtam a Sapphire- ra hogy Sz@r.
Le is írtam, hogy valószínűleg egy elég gyenge példányt fogtam ki. Meg sztem ott más baj is lehetett. Csak ugye ezt könnyebb látatlanba user error-ra fogni.
Én is tovább léptem, ezért van ez az Asus a gépembe, és ezzel minden jó. A másik kártya új winnel, driverrel, is kéket dobott sokszor. Ezt nyúzom, de semmi baja. Lehet ezt csűrni csavarni, a végeredmény a lényeg: A sapphire NÁLAM nem volt jó,nem azt hozta, amit elvártam volna, ez meg JÓ. 
-
Chapel
addikt
válasz
seederking
üzenetére
Nos, a leírtak alapján még a végén kiderül hogy jól jártam, azzal hogy lecsúsztam a karidről

Shappire lesz az új is, és sűrűn imádkozom, hogy az enyém húzható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- (-10e) Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- 27% - ASRock RX 7900 XTX Taichi WHITE 24GB OC Videokártya
- NVIDIA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én egy szóval sem, mondtam a Sapphire- ra hogy Sz@r.
Én is tovább léptem, ezért van ez az Asus a gépembe, és ezzel minden jó. A másik kártya új winnel, driverrel, is kéket dobott sokszor. Ezt nyúzom, de semmi baja. Lehet ezt csűrni csavarni, a végeredmény a lényeg: A sapphire NÁLAM nem volt jó,nem azt hozta, amit elvártam volna, ez meg JÓ.