Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
Tudod mi a hangos? A referencia hűtés az hangos
Többet nem vennék olyat az biztos.....
Azt meg nem hiszem el hogy hangos lenne egy Asus Direct CU hűtés........
Most Sapphire 7850-em van, ezen a dupla ventis hűtés sem hangos, ha 60% on pörgött akkor kicsit halottam de ugye ezért hűtőventilátor
Az lehet hogy a gyári venti szabályzása rosszacskaAkkor meg állítsd be fixen játék alatt....Én egy pár éve csak fixen szabályoztam a ventiket játék alatt, mert elég rosszak voltak a gyári szabályzók.....
Most az MSI Afterburner-nél van ilyen +szabályzó ami elég jól érzékeli és szabályozza.....ezt be lehet kapcsolni....Írtad hogy lekapcsol a kártyád, megtaláltad már az okát?
-
Pala
veterán
(Na ennek nem fogod hallani a hangját, abban biztos lehetsz!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged