- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Speed®
üzenetére
Nem az a rizsa, hanem amiket itt egyesek tudni vélnek. Anno alaposan utána jártam (nem a szponzorérdekeknek megfelelően elkészített "tesztek", hanem személyes megkeresések és valódi tesztek alapján), melyik kártya a jobb. 760 bőven jobb a 660-nál, XT-t pedig azért vettem, mert egy szinten van a 760-nal, és anno 13k-val olcsóbban megkaptam, amibe belefért, hogy egy ideig nem lesz CUDA-m és PX-em. Ha hagynám, valaki még azt hinné, igazad van.
A vásárlóm DX11.2-vel sokkal több effektet kapott, mint a 660-on, és a SAJÁT mérései szerint az XT gyorsabb (értsd: magasabb grafikai beállításokat tud alkalmazni), pedig nem is tuningolta.
És úgy elégedett vele, hogy egyébként világ életében nV kártyái voltak (csak éppen nem tudott ebben az árfekvésben korszerű nV kártyát venni). Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert szerintem is ez a legjobban eltalált AMD kari. Most már hagyhatjuk. 
Zsébernardo: Nem véletlenül nincs ott kitöltve adatlap. Bármilyen hűvös házban csak akkor marad 50°C alatt a hőmérséklete, ha CPU-limites a konfig (vagy a beállítás).

Egzee: Már HD3870 idején is 120°C-ra voltak hitelesítve az alkatrészek, tehát a melegedés addig nem vészes (legalábbis a VGA-ra nézve
). Ami biosokat láttam, ált. 114°C körül lekapcsolják a kártyát. Az persze más kérdés, ki mennyire szereti, ha minden fől a gépében, hiszen egy 100°C+ alkatrész hőhatása jó eséllyel nem ér véget a kártya fizikai végénél. Én ált. azt vettem észre, hogy ha 75°C-ig megy a GPU, akkor 100°C-ot még nem érik el a VRM-ek, ezért a tuningot és a hűtést is ehhez lőttem be. Ez még nincs túlzott hatással az alaplapra és egyebekre, merta GPu relatíve hűvös, a VRM-ek meg kicsi hőforrások.Ami off, az off, pls.
[ Módosította: Speed® ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- RTX3080 és RTX3080 Ti verhetetlen áron!
- Oculink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A vásárlóm DX11.2-vel sokkal több effektet kapott, mint a 660-on, és a SAJÁT mérései szerint az XT gyorsabb (értsd: magasabb grafikai beállításokat tud alkalmazni), pedig nem is tuningolta. 
). Ami biosokat láttam, ált. 114°C körül lekapcsolják a kártyát. Az persze más kérdés, ki mennyire szereti, ha minden fől a gépében, hiszen egy 100°C+ alkatrész hőhatása jó eséllyel nem ér véget a kártya fizikai végénél. Én ált. azt vettem észre, hogy ha 75°C-ig megy a GPU, akkor 100°C-ot még nem érik el a VRM-ek, ezért a tuningot és a hűtést is ehhez lőttem be. Ez még nincs túlzott hatással az alaplapra és egyebekre, merta GPu relatíve hűvös, a VRM-ek meg kicsi hőforrások.