Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
juve600 #52168 üzenetére
A Windows 7 Professional rendes kiadásból és nem virágbolti változatból származik. A drivernek nem kéne különbséget tennie Ultimate és egyéb kiadások között. A Service Pack 1 is telepítve volt nekem, és mégsem voltam elégedett a rendszer összképével. A változások nem placebo hatással érezhetőek, hanem ez engem is meglepett, ezért megosztottam ezt az észrevételt. Amúgy elképzelhető, hogy egy rendesen megnyirbált OS, amit néhányan szakértő módszerekkel létrehoznak nem úgy müködhet ahogyan tervezték. Én ilyenekkel nem foglalkozom és én sem támogatom. Igaz néhány dolgot letiltva (Media Center és Windows Media Player és más egyéb sosem használt programősszetevők) fürgébb szoftverkörnyezet érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE 3X OC 8GB GDDR6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest