- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hát a procit manuálisan a biosból. Pofon egyszerű. Adsz neki egy kis plusz feszt cpu offset voltage menü alatt. Aztán a szorzót feljebb állítod. És kész.
Ha elég feszt adtál akkor nem fagy ki. No meg figyelni kell a hőmérsékletet, de max 70 fokig simán mehet.
A vga-t meg gondolom MSI afterburner nevű programból húzhatod. Vagy ha ez nem jó, akkor Catalyst control centerben van overdrive menü. Ott is pofon egyszerűen csúszkával feljebb tolod és kész.
Én még nem próbáltam ki hol a vége... múltkor poénból feltoltam kicsit 1150-re de semmi több. A proci előbb fogy el mint a vga sajnos. De nem gond, így sem panaszkodom.@Zsohi:
Mondjuk a te procid ~ 2x-ese az enyémnek teljesítményben minimum.
Így gondolom ha te feltolod a procit az nagyobb gyorsulást jelent, mintha én az enyémet.
De aztán kitudja, szemre se volt olyan változás ami feltűnt volna. Mondjuk lehet tényleg nem a legszarabbul optimalizált játéknál kéne próbálkozni.
De igazából nem gond, mert gta4-en kívül eddig minden röccenésmentesen futott végig full maxban 1080p-ben és pár napja már driverből is rátolok mindent ami van. Aniso max, tesszelációt picit aa-t stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest