Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
BogyóBP #42732 üzenetére
Mondjuk igen ezt hallottam én is.
Mondjuk a Black Ops 2-vel pont az a bajom, hogy ahogy látom agyatlan hentelés az egész. Még azt a csöppnyi kis realisztikáját is elveszti ami az MW1-ben megvolt.
Épp most meséltem kollegának, hogy 2 perc se telt el a játékból videókkal együtt, de már jönnek százan szembe velem és írtsam az assetudomkit... Meg közben, hogy menj ide, írtsd ki azokat... persze pont keresztül a frontvonalon.Ki a fene csinálná meg?
Én mindig próbálok úgy játszani, hogy ne kapjak lövést ha lehet... MW1-ben ez ment is kb Veterán szintig. De itt... ez képtelenség. Még meg is pusztultam az egyik pályán, pedig easy-n nyomom.
Szóval ja, úgy érzem a BF részek jobban befognak jönni.@RMZ250: Erre akkor kíváncsi leszek, én ugyanis nem multizom...
@R3laX: Oh, ez jónak tűnik. Végre valami jövőben játszódó fps. És ennek van single módja?
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest