- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
mikka07
üzenetére
Passz, én is játszanék 3D-ben, de még sose találtam rá opciót sehol se. Anno NV kártyával próbáltam én is, de kérte az NVision kittet...
Aztán további játékokban se találtam erre opciót. Fogalmam sincs mért nem megy meg hogy megy egyáltalán...
Jómúltkor talán még a Cod - Black Ops-szal játszottam, abban tudom, hogy van 3D, mert láttam róla videót. De én ilyen opciót nem találtam. Úgyhogy fogalmam sincs. De jó lenne tudni.
Filmeknél nem gond, mert eleve HSBS-t szedek le, amit sima playerrel lejátszok, majd a tévé összerakja.. De ugye játéknál először a gépnek kéne kettéválasztani a képet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Aztán további játékokban se találtam erre opciót. Fogalmam sincs mért nem megy meg hogy megy egyáltalán...