- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Dany007 #37869 üzenetére
Kösz a válaszokat
a kártya tiszta uj számlája garija van tegnap én bontottam fel a win7 most lett ujra telepitve arra mindig figyelek hogy ne telepitsek fel felesleges dolgokat és rendszeresen karbantartom szoftveresen és hardveresen is a gépet.. Játékot csak az uj tombraidert probáltam kb fél orát (már egyszer végigvittem régebben)az alatt nem csinálta és egy 3d blurayt néztem meg power dvd 13 lejátszoval 3d-s projektorral egyszer sem volt gond.Eddig kétszer csinálta tegnap bekapcsolásnál és ma bekapcsolás után amikor az internet explorert inditottam most műkődik melegedéssel nem lehet gond van a házban 2db 12cm-es chieftec venti is a tápomra se gyanakszom mert az hajtotta a gtx470-et is ,ha megint csinálni fogja akkor visszaveszem az cpu orajelét és csak ha játszok akkor huzok rajta(nem szoktam procit huzni ,de egy Q8300 nagyon kevés mostanában még huzva is egyébként hűtése is aránylag jó egy zalman vf7000cu) . Catalyst a a legutobbi hivatalos 7870-hez valo whql van fennt.A kártya egyébként jó vétel igaz hogy az én cpu-m és ramom már kevés ,de teljesítménybe igy is hozott a tombraider alatt+ kb30-40%-ot a gtx470-hez képest frapsal mérve(érdekes hogy gtx470-nél is be volt kapcsolva tress fx radeonon is be van állitva és Lara Croft haja sokkal jobban néz ki mint nvidia-n),ha lesz időm kiprobálom a crysis 3 -at is .
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest