Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
zserbox #37633 üzenetére
Boldogan jelentem, hogy a Displayportok is kiadják az audio jelet HD7850-en!
Tehát a korábbi kijelentés, miszerint ezen a karin tuti nem tud audiót átvinni a DP teljesen hamis, az én kártytámon van 1xDVI port ami nem visz hangot, de ezen kívül mind a HDMI, mind pedig a 2xminiDP port is vígan átviszi a hangot! A monitoromon nincs DP, így egy 2m-es mini Displayport - HDMI kábellel kötöttem rá a kártyát, ami 3e ft volt tehát a HDMI-hez képest különösebben drágának se mondható a dolog, és a sztereo 3D támogatás is megvan ugyanúgy, ahogy egy 1.4 HDMI kábellel..
-
kovsol
titán
válasz
zserbox #37633 üzenetére
Már DVI porton is ki lehet vinni audiót lásd HD3870, és a DP port se akadály.
DP esetén támogatott audio:
Audio signal
Optional; 1–8 channels, 16 or 24-bit linear PCM; 32 to 192 KHz sampling rate; maximum bitrate 36,864 kbit/s (4.608 MB/s)Jelenleg a DP a legfejlettebb megoldás, szép lenne ha nem tudna Audiót a HDMI meg igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest