- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
scampolo84 #36312 üzenetére
Persze, vannak játékok, amiknek nem kell több videóram, mert abban az időben készültek, amikor még 1GB volt a standard. De akkor én is linkelek neked szépségeket (saját kép):
Tomb Raider, FHD maxon, 2X-es SSAA a 7950-emen. Pirossal bejelöltem a memóriahasználatot. Biztosan remekül száguldott volna így egy 1GB-os karin...
Az SSAA-t javító patch után beérte már 1500-1800MB-al is.
Az az gáz a kevés VRAM-os karikkal, hogy marha nehéz észrevenni, ha kevés, mert olyankot látsz csak, hogy mikrolagg, belassul zoomoláskor, meg hogy későn rajzolódik ki ez-az. Szóval elég komoly tapasztalat kell hozzá, hogy észrevedd, és meg tudd különböztetni más dolgoktól.
Egyszer 2009-ben szépen leírtam: [link](#36314) scampolo84: A Grid2 az régi motorra épül, amennyire tudom, lehet tévedek. A Metro az más, aláírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged