- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaci84
őstag
Ebben meg pont igazat kell adnom márpedig abban (én is pont írni akartam) ha lejjebb veszi a felbontást épp akkor menne feljebb az fps, mert a VGA jobban fogja bírni viszont a CPU már nem.
Bár az elöbb se nem azért nem adtam igazat, mert helyenként nem jó amit írsz vagy egészében. Hanem ő az i3 7850 vagy 7790,7770-en vontakozásában írta. Nem is írt mutit. Ha meg singlet játszik a 60-70 fps-t hiába bírná az i5 ha a 7850 meg nem. (plánbe nem a 7770 meg a 7790) Ha meg bírja, akkor meg feljebb lehet tenni a részletességet.
Szerintem single-ben jobb a Full Max 40 fps mint a medium 60 fps Szerintem legtöbben így játszanak inkább. -
kisza25
félisten
én sokszor az i5-öt is kevésnek érzem bf3 alatt egy 7790 mellett ami 100%-megy, mert proci megy 85-90%-on, de a multiban nem folyamatos a terhelés, hanem nagyon helyzetfüggő, már azt észreveszem mikor a böngészőt bezárom a háttérben, hogy simábban megy a játék
Kaci84: i5 magonként is sokkal erősebb, mint a 750k, tehát, ha csak 1 vagy 2 mag lenne terhelve akkor is jobban futna rajta
viszont, ha valaki csak olyan játékokkal játszik ami 1-2 magot használ oda tökéletes az i3, de még a pentium g2030 is(ua mint i3 HT nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest