- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- PLC programozás
- Notebook hibák
- Házimozi belépő szinten
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- RAM topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát akkor ideje kipróbálnod egy 7850 et! mert fog ám a szemed káprázni!
Élsimítással nem 30 de nem is 50.% al jobb a 7850
íme! +80-115.% (játék és beállítás függő)
És ez még csak alapórajeles eltérés ha hozzá vesszük hogy a 7850 +40.% tuningot tud a gétéix még fele ennyit sem akkor meg még nagyobb az eltérés
-
odorgg
addikt
Nekem olyan VGA, kellett ami keveset eszik, és szinte néma hűtéssel van szerelve, mégis van benne erő, és nem túl drága. így lett 7850. kicsit vicces de egy 7970--et váltott
Hangos vólt, meleg és drága, BF3-ban pedig min FPS-ek terén semmivel nem volt jobb mint pl 7850 (1680, és persze az élsímítást azért nem kicsit jobban szerette ). És hosszas spórolás utánn,munkanélküliség beköszöntével, jobbnak láttam szabadulni tőleMindenesetre én elégedett vagyok a 7850-el, legközelebb akkor veszek csúcs VGA-t amikor nyerek a lottón.
(#3429) Speed(R)
Tedd rá majd a Peter-t, ahhoz talán ház ventik sem kellenek
660-ra én is kiv leszek, tudására, és felépítésére is, és persze az árára
-
Speed®
titán
Nem tudom, honnan veszed a ~30%ot..ott, ahol illik a 7850et használni, bő 50% az alap kártyák közti sebesség..ez megmarad OCzva is.
A tesztet azért linkeltem, mert ránéztek az 1GBos RoyalQueen 7850re..meglepő, hogy nem észrevehető az eredményekben a fele VRAM
Más kérdés, hogy annyival nem olcsóbb, amennyivel kéne lennie, szerintem.#3422 odorgg
Persze, az optimális huzat a passzivizált VGA/CPU fontos kiegészítője..viszont így is halkabb lehet a rendszer, mintha ventizve lenne mindkettő, én is erre törekedtem mindig.
Mondjuk most a leendő 7850es terveimnek adtam egy pofont az (ezek szerint a célra kiválóan megfelelő) Auras eladásával, de egye fene, majd nézek valami hasonlót, ha aktuális lesz..
Még megvárom az nV válaszát azért (660), addig elvagyok az 5850el..tuninggal nincs miért szégyenkeznie (950es GPUval ~ 570/6970 szint..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest