Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
katt777
üzenetére
Na nekem például már eszembe jutott.
Most mit mondjak, szerintem itt mindannyian nagy élvezettel építgetjük a gépeinket, és néha mikor egy-egy új alkatrész kerül a gépbe akkor mindig nagy az öröm. Komolyan mondom , annyira tetszik a videókártyám, hogy gondoltam beteszem háttérnek a képét. Valószínüleg nem reális a gondolkodás, de akkora olyankor az öröm, hogy tényleg nézegetném a képét. Hu vazze tiszta gollam lettem. A drágaszágom képét... a váltott háttér hmm.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most mit mondjak, szerintem itt mindannyian nagy élvezettel építgetjük a gépeinket, és néha mikor egy-egy új alkatrész kerül a gépbe akkor mindig nagy az öröm. Komolyan mondom , annyira tetszik a videókártyám, hogy gondoltam beteszem háttérnek a képét. Valószínüleg nem reális a gondolkodás, de akkora olyankor az öröm, hogy tényleg nézegetném a képét. Hu vazze tiszta gollam lettem. A drágaszágom képét... a váltott háttér hmm.