Legfrissebb anyagok
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kovsol #33723 üzenetére
Nem kekhalal, hanem a driver nyuvad meg es aztan helyreall. Meg a jatek se fagy ki, megy tovabb. Felhuztam a feszt 1,139-re es igy nem halt be. Lassuk be ez meg mindig smafu a "gyari" alapfeszhez kepest, csak nem ertem miert pont most szarik be, mikor Tomb Raider, C2 multi, Meg Last Light gond nelkül vegigment az alacsonyabb feszen. Segond.
Ja, egyebkent az eddig atomstabilnak gondolt alulfeszelt proci is elszallt a Witcher alatt, de ott adtam egy pöccöt a VTT-nek es attol megjött az esze.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Filmvilág
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest