- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
katt777 #33669 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul néztél, mert maga a Valve is bejelentette, hogy OpenGL -el jobban futnak a játékaik mint Direct3D-vel mikor épp portolták a játékaikat a Steam linux-os release-je miatt. Itt van ebben a cikkben is elmagyarázva, hogy az OpenGL pipeline nemes egyszerűséggel gyorsabb és okosabb mint a DirectX -é, és már lassan csak marketingből és megszokásból van tolva ennyire a DirectX. (Persze, van ami könnyebben megoldható D3D-vel, de a könnyedség és a teljesítmény két külön téma.) Egyébként tudom, hogy ezt nem igazán a jó topikban emlegetem, de az emberek 60+% -a zöldeknél nyomja (2012-es statisztika), és amíg ez így van a játékfejlesztők sem fogják olyan feature-ökkel megtömni a játékaikat amikhez DX11.2 szükséges, vagy ha mégis akkor biztosan opcionális lesz a dolog, tehát vissza lehet váltani sima DX11-re.
(Egyébként ne érts félre, nincs rajtam zöld szemellenző, jó ideig piros voltam és szerettem is.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő