- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Algotis #31821 üzenetére
Azt, hogy fel kellett kicsit tekerni a ventit, hogy a tesztek alatt is 90 fok alatt maradjon a VRM, illetve furmarkot se tudtam a szokásos 3 perceset lefuttatni, le kellett állítsam másfél perc után mert a VRM közeledett ahhoz a ponthoz, amit már rövid időre se tartok egészségesnek (110+ fok), így 107-nél offoltam, mert meredeken emelkedett még.... [link]
2003 óta használok játékos videókártyákat, sokszor tuningolva is így vagy úgy, és még egyszer se füstöltem el egyet sem, vigyázok az értékeimre, amikért megdolgoztam.(Egy gyárihibásam volt csak, ami már kibontásakor se működött rendesen, és pár hétre rá feladta a harcot.)
(#31832) SzlobiG: Én azt csinálom, játék előtt AB-ban tuningprofil be, apply, és így pontosan 4 kattintással, kb. 3 másodperc alatt be van állítva, ha elfelejtette előzőleg, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest