Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kockaharcos #14417 üzenetére
Hát most hogy jön ide hogy az én kártyám jobb mint a tied? mert sehol nem írtam olyat
én csak a kollégának írtam hogy azzal se megyünk sokra hogy látjuk egy adott kártyánál nem csak azt hogy hány % -on jár a venti hanem a hozzá tartozó fordulatszámot is, mert az asus DC2 v2 ventije ugye gyári venti vezérléssel nem nagyon megy fel 2000.RPM főlé ebben rejlik a halksága mert 2000 felett már kezdi hallatni magát, még egy másik(lehet ez 7870 Dual-X is) VGA 2000.RPM -en nem is hallani hogy megy a venti rajta.
Tehát nem csak a fordulatszám a lényeg mert ugye PL a házhűtő ventiknél is van ilyen példa egy 12.centis Noctua venti 1000.RPM nél még alig hallatszik még egy mezei 12.es venti 1000.RPM en tud baromi hangos lenni, VGA -ventiknél is van ilyen eltérés ezért van hogy egyik 2000 -nél még alig hallani míg a másik már igen csak hallani hogy megy Szóval nem értem most hogy jött ide a te vagy az én VGA -m De inkább ne firtassuk tovább.....
*********************************************************************************************
(#14411) Garsza nyugodtam VEDD MEG az AC TT Pro hűtőt LÉNYEGESEN jobb mint a gyári hűtésed igaz én 7850 en használtam és érdemes rákeresni a H.Sz -eimre van bennük rengeteg teszt kép ahol valós játékok alatti értékek vannak hozzáteszem nálam FIX 50.% járt a TT Pro ventije ahol gyakorlatilag SEMMI hangja és még így is lényegesen hűvösebb volt a kártya vele mint a gyári megoldással ami ugye hangosabb is volt -
and1ao
őstag
válasz
áhh látszanak itt az értéket akkor valamiért az előzőn nem tudom mi volt a szinekkel
Az a baj Darky@ hogy még mindig nem kaptunk tőled hasonló tesztet mint pl amit én és miresz kolléga abszolváltunk ha pótolnád akkor meglátnánk 3 különböző kártyát nagyából azonos feltételek között és szerintem ez lenne a legkorrekebb
-
kockaharcos
senior tag
válasz
nem tudtam szerkeszteni, az első képet rosszul linkeltem, az bizony az előzőből maradt, csak sok kép van egy helyen, aztán összekavarodtam picit, de a lényeg az lett volna,hogy kb 40 fokon volt a kártya
Még azt is elfelejtettem írni,hogy 50 fokot soha nem érné el a kártya, 1050mV-on alapórajelekkel, csak ez a teljesítmény nem elégséges számomra, így kihasználom az alapfeszes tuning adta lehetőségeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest