Új hozzászólás Aktív témák
-
kockaharcos
senior tag
válasz
seederking #13334 üzenetére
Ugyanezt mondtam akkor is
Fogyasztás,hang,melegedés
azért mikor annyi ventilátor maxon teker, egy szerintem nem rossz házban, akkor annak bizony hangja van
65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszenRégebbi játékokhoz tökéletes a 2 kártya, újaknál semmit nem ér. Far cry3 a legjobb példa,Assassin's Creed a második legjobb. A hitman-t tudták javítani azóta.
Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától.
MOHW ugyanúgy mikrolaggos,azon csak az segít,ha kikapcsolsz 1 kártyát.
Battlefield 3 viszont egy jó példa, itt annyi a baj,hogy egy igen erős procival is van olyan,mikor 60-70%-on mennek a kártyák, nyilván sokkal gyorsabb így is mint 1 darab, de jobb lett volna, ha 80 alá soha nem megy
minimum fps-be viszont verhetetlen voltde még sorolhatnám Dirt3,Showdown,Sniper EliteV2,Witcher1-2, ezek minden reccenés nélkül mentek.
Ezek után megkérdezem,hogy miért kérdezed meg? Elmondtam miért nem kell nekem, ráadásul privát üzibe,amit nem igazán illik belinkelni,még jó hogy nincs benne "intim"
Ha ezeket vállalod: melegedés,hang,fogyasztás és 1-2 játéknál kompromisszumot kötsz, ez azt foglalja magában,hogy lekapcsolsz egy kártyát, vagy addig nem játszol a játékkal még nem lesz 100%-os, bár akkor lesz olyan,amivel soha nem fogsz,pl gta iv
röviden ennyit tudtam mondani, remélem megértetted és elfogadtad amit írtam,mivel ez egy magánvélemény,ami 2 kártya tartós használata után alakult ki bennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest