Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kockaharcos

senior tag

válasz seederking #13334 üzenetére

Ugyanezt mondtam akkor is

Fogyasztás,hang,melegedés
    azért mikor annyi ventilátor maxon teker, egy szerintem nem rossz házban, akkor annak bizony hangja van
    65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszen

Régebbi játékokhoz tökéletes a 2 kártya, újaknál semmit nem ér. Far cry3 a legjobb példa,Assassin's Creed a második legjobb. A hitman-t tudták javítani azóta.

Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától.

MOHW ugyanúgy mikrolaggos,azon csak az segít,ha kikapcsolsz 1 kártyát.

Battlefield 3 viszont egy jó példa, itt annyi a baj,hogy egy igen erős procival is van olyan,mikor 60-70%-on mennek a kártyák, nyilván sokkal gyorsabb így is mint 1 darab, de jobb lett volna, ha 80 alá soha nem megy
    minimum fps-be viszont verhetetlen volt :)

de még sorolhatnám Dirt3,Showdown,Sniper EliteV2,Witcher1-2, ezek minden reccenés nélkül mentek.

Ezek után megkérdezem,hogy miért kérdezed meg? Elmondtam miért nem kell nekem, ráadásul privát üzibe,amit nem igazán illik belinkelni,még jó hogy nincs benne "intim":DDD

Ha ezeket vállalod: melegedés,hang,fogyasztás és 1-2 játéknál kompromisszumot kötsz, ez azt foglalja magában,hogy lekapcsolsz egy kártyát, vagy addig nem játszol a játékkal még nem lesz 100%-os, bár akkor lesz olyan,amivel soha nem fogsz,pl gta iv

röviden ennyit tudtam mondani, remélem megértetted és elfogadtad amit írtam,mivel ez egy magánvélemény,ami 2 kártya tartós használata után alakult ki bennem

Új hozzászólás Aktív témák