- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Eladás egyben vagy alkatrészenként?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kockaharcos #13336 üzenetére
"Tegnap reggel mielőtt kivettem a második kártyát 50-50%-on ment a CF, Ultrán minden a Far Cry3-ban, ezért is mondtam hogy változó. Pl ez játszhatatlan szint két elég erős kártyától."
Ezek szerint majdnem ugyanúgy, vagy talán jobban is megy egyetlen 7870-el?
előtte:
"Far Cry3 érdekes, ott változó volt nagyon a dolog, volt ahol 100 fps felett voltam végig, volt ahol csak 50-60 körül,és a mikrolagg, pedig HT-t kikapcsoltam."
Ezeket MSAA nélkül mérted?
Csak ez nem világos még, köszi
Fenébe lehet kipróbálom én is ezt a cf-t (ha nem jön össze egy csere), aztán lesz saját tapasztalatom és nem kell kérdezősködni mindig.
Max ha nem jön be eladom és kész -
seederking
őstag
válasz
Nekem sokkal drasztikusabbnak tünt amit írtál pár napja.Kb semmi pozitívum nem volt benne a cf-ről.Szóval szerintem érthető az érdeklődésem.Mivel nem tudtam hová tenni a mostani jóval pozitívabb beszámolód.
+ azért is kérdeztem rá mert láttam,érdeklődnek a cf után.Gondoltam jó ha bővebben beszámolsz róla a nagyérdeműnek.
De azért az túlzás,hogy ugyan ezeket írtad nekem.Pl Hitman, nekem annyit írtál,hogy az sem megy rendesen.most meg,hogy rezzenés nélkül fut.Ki értené ezt
De mind1 is,bőven leírtad most a tapasztalatokat és köszi érte.Szerintem sok embernek hasznára válik most/majd.
A bemásolásért sorry hogy ("intim") de szerintem nem azt írtam le,milyen az anyagi helyzeted (amit nem is tudok/nem is érint senkit)
+ azért is bátorkodtam belinkelni mivel úgy vélem ha leírsz valamit amit ugy is gondolsz és nem magán jellegü + sok kérdésre választ adhat akkor miért is ne.De sorry ha gond ez neked.
Összességében köszi az infót/felvilágosítást -
MZsoltee
veterán
válasz
"65-70%-on kellett menni a kártyákon a ventilátornak, és így is melegebb szobában a felső bizony 70 fokig is felkúszott 1175MHz alapfeszen"
Mondjuk annál lehet bőven feljebb engedni, akár 20 fokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brave
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos autók - motorok
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 120.000ft!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő