Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz Alpachino #12534 üzenetére

Na ugye csak MAGADRA ismertél, akkor mégis csak igazam van...... :K

Mivel Troll -kodnák?

Max akkor mondhatnád ha olyanokat írnák hogy az ASUS 7870 V2 egy fos és mindenki cserélje le egy HD7950 -re mert csak az a jó meg király,,,,,,,,

A kollégának segítettem csak a választásban mivel felhozta mint alternatívát a 7870 -hez, és a te kártyádat sem szidtam hogy sz@r, és olyat sem mondtam hogy bármelyik 78xx kártya rossz lenne és csak a 7950 a jó....

De neked is be kell látnod hogy jelenleg 7888.Ft a különbség az Asus 7870 DC2 v2 és a 7950 Dual-X Boost között (amikor én vettem akkor csak 6.e volt) tehát MINDENKÉPP a 7950 éri meg jobban de még ha ~10-12.e lenne akkor is a 7950 éri meg jobban

Belőled inkább az irigység beszél.... hogy pár e -ft al többért(vagy éppen annyiért mint te vetted a 7870 -et) mennyivel jobb kártyát lehet most kapni és nem vagy hajlandó ebbe bele nyugodni! :N

*********************************************************************************************

surgyi nyugodtan vedd meg a SAPPHIRE 11196-16-20G -t mert az a Dual-X Boost verzió amit fentebb linkeltem képen, de ott a 2 külföldi link ahol látod is a 11196-16-20G szám alapján hogy az amit mutattam képet, meg említettem hogy én is pont azt és pont ott vettem és az a 2.ventis Dual-X Boost

Új hozzászólás Aktív témák