- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Javaslom figyelmedbe
-
szasanyi
félisten
PhysX témára esetleg?
-
BalaNce87
addikt
Én 30k-ért tettem fel egy/másfél hete hétvégén reggel a Giga 6850-et. Kb délutánra három vevőm volt rá (mind egyből vitte volna), szóval teljesen reális a kereslet.
Hozzáteszem egy év garis volt és minden tartozékkal, számlával, dobozosan ment el. Gyakorlatilag újszerű állapotban volt ha külsőre ránézel. -
Pala
veterán
Ó hát, azzal nem kell foglalkozni....
Engem szabályosan lehülyéztek tavaly, mikor 1680x1050-re vettem 480SLI-t.
Nem kell vele törődni, hogy mit mondanak mások, az a lényeg, hogy te tudd, miért akarod (az előbbi példával az volt a célom, hogy MINDENT 60-as min fps mellett tudjak futtatni; hozzáteszem, erre a 480SLI 1680-ban nem volt maradéktalanul elegendő), és hogy a te igényeidnek megfeleljen.
Emiatt ne érezd magad feszélyezve soha!
Lehet, hogy jövő hónapban bepakolok mégegyet CF-be, de jelenleg szeretném kitapasztalni, hogy mire elég 1 kártya 1920x1200-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest