- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
erről a hütésről mi a véleményetek?
valamikor asapphire x1950 pro ultimate karimon volt valami ilyesmi
-
NyuszyCaster
senior tag
hogy mik vannak.....
-
NyuszyCaster
senior tag
ez egészen érdekes
-
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djculture #10386 üzenetére
bocsi 5 éves és 550W
tudod lehet az garis ha esetleg őgy van mint az előző kari.. hogy reballig kellet volna neki
és ez nem feltétlenül azt jelenti hogy az előző tulaj vágta gajra
sajnos 2000 nem tudom mennyi óta "környezet barát forrasztó anyaggal dolgoznak" ,agyarúl nem ólom tartalmúval
ami azt jelenti hogy egyrészt magasabb az olvadási hőmérséklete másrészt ridegebb a forasztásahoz hogy pl az én esetemben ez volt a 6770 el elég annyi gogy mondjuk egy húzós játék után azonnal kikapcsolod a gépet és esetleg máris megpatanhat egy forrasztás...
azért irják sok helyen és némely normálisabb boltban is fölhivják rá a figyelemed hogy terhelés után ne azonnal álicsd le a gépet hanem azt 5 max 10 percet hagyd alapon menni hagy hüéljön vissza minden rendesen főkint a vga
szoval mi van ha a használtal is ez a gond és megkapom és próba és küldhetem is gariba... van 3 nagyobb lurkó aki szeretne játszani is néha és nem megint úgy járni mint a múlzkor
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djculture #10375 üzenetére
na emlékszel rá hogy régeben irtam hogy beszéltem a pcx el?? pont emiatt a kari miatt azt nem tudják hogy a megadott specifikáció jó e de először nem ez a kép volt kibt hanem valami más hivásomra a nezten bogarázta a képet az emberke
de azt hiszem irja is valaki komment ben hogy nem x verzió a kari hanem vlami más -
NyuszyCaster
senior tag
köszi az őszinteséget
de meg lesz 1 év mulva... az biztos olyan 2-3 évre tervezek.. sajna 7850 re nincs pénz
az xfx 30k majdnem telibe a Club3d amihez igazából húzo pedig 35k viszaont megfordult a fejemben a club3d vel kapcsolatban hogy ugyan nagyon jó volt régen de mi van ha most olyan mint az inno3d az nv nél mindenki az ő kariukat vitte eleinte és egyszer elszúrtak valamit és igy már hiába volt a többi sorozat jó a kutyának sem kelett
-
NyuszyCaster
senior tag
pontosan ugyan az mint nekem a 6770 el de mekem csak 3 nap garit válalt addig nem is volt baj vele viszont utánna csikozott ami érdekes hogy terhelés nélkül!!!! hivtam őt hogy mi a helyzet azt mondta a volt tulaj hogy igy jártam megrróbál garit intézni természetesen semmi.... majd én keresetem hogy találtam gariztató embert és erre a volt tulaj vissza utalt nekem 3k t a javitásba nem mentem bele a gariztatás 8-9k lett volna annyit meg nem ér már egy 6770 ha vapor-x ha nem főleg ha 23 k ért vettem én maeha jelentkezett egy vevő hogy neki igy is megér 15 k t
hát vigye igy most 3871 dohog a gépben...
oliba
"ASUS-t felkerestem, ők papír nélkül nem tudtam mit csinálni velem."én pár éve boltban vettem egy ASUS monitort és mikor a bolti gari lejárt besz@rt ugye mikor máskor...
fölhivtam az ASUS t és a monitor hátán lévő sorozatszámot kérték semmi más papirt az alapján megmondták hogy van rá még 3 év gyártói gari és küldték is a futárt dijmentesen nekem csak be kellet csomagolni a monitort és 3 hét után jött a futár a másikal amire onnantól számitcva ujra 3 év asus gari van -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djdaniel #10343 üzenetére
sajna igy gőzöm sincs szerintem egy vga csere nem okozhat ilyet biztos hogy nem fut valami mem zabáló progi a háttérben? (amikor kijött a crysis3 nekem volt olyan hogy elindult majd leált és csak a folyamatok k9zött volt ott hogy cr3 vagy valahogy igy cry3 exe fut és ette rendesen a ramot valamint az utorrent 3 sorozata is ilyen mem fogyasztó...)
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
dragonfx #10292 üzenetére
köszönöm a teszteket
a 6770 eladásra került úgy ahogy volt 15 ezret adtak érte de sajnos nem megy bele az ára az uj kariba mert a kisfiam kifüstölte a mikrósütőt és azt kellet venni
miért Club 3d talán nosztalgia nekem annó nagyon jó volt a Club3d karim
úgy tudom hogy a VTX is a TUL mühelyéhez tartozik de lehet tévedek
Gainward karim egyszer folt egy gforce 7600gt hmm szép volt piros volt drága volt és egy abit lap egy 3200 barton és 512mb ram bánta a karit.....
játszottam a FEAR 1 el és ment rendesen egyszer csak egy szikrázás füst és mindennek vége.... -
NyuszyCaster
senior tag
Ha valaki tud adjon már egy linket a CLUB3D 7770-estesztjéről mert sehol sem találok. Előre is köszönöm!
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
kicsit elcsodálkoztam pár fórumozó kolégán... oké hogy megy a tuning me idő közben kiderül hogy mégsem megy vagy azis oké hogy jó ez a kari és utánna mégsem jó ez mind redben is van de van valaki aki tuning nélkül használja a kártyáját? ahogyan én szeretném majd ha meglesz rá a pénzem
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
djculture #10165 üzenetére
Koléga hatalmas hála és köszönet
azt hiszem már irtam hogy club3d karim 9600xt volt még agp s és hát én ütöttem vertem nyúztam az ismiknek meg sorra adták be a kulcsot a hasonló kategóriába tartozó karik nagyon örülök ennek a dolognak nekem már meg is oldódott a gyártó kérdése
-
NyuszyCaster
senior tag
hát ez igen fura nagyon sokan azt írták hogy ASUS és SAPPHIRE a biztosan jó választás és most az ASUS karikkal is gond van tegnap kiderült hogy az XFX sem tuti nekem SAPPHIRE adta be a kulcsot igaz nem 7xxx széria akkor most melyik gyártó a megbizható?
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Alister71 #10054 üzenetére
hát nálam 4 sapphire kariból 1 adta meg magát a 6770 semmi más bajom nem volt a sapphire cuccokal eddig
nekem még agp s korszakban volt egy ati kari club 3d és igen szerettem kár hogy már nincs ez a gyártó vagy csak nállunk nincs?mellesleg szerintem az asus és minden gyártó áttervezi a nyákot bizonyos szinten... pl a vapor-x karik sem referencia nyákosak de sapphire karik azok is
Lordomén nem is töröm a fejem 7790 ben hiába szeretné a feleségem 7770 lesz csak még a gyártót nem tudom az XFX volt a favorit de a dolgok jelenlegi állása szerint nem igen lesz az
a vtx ben vagy másnéven nem is tudom i nem bizom lehet hogy az ős gyártó marad nem tudom....
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Darko_addict #10048 üzenetére
annak idején mikor a 3870 slim et vettem mindenki leszólta de nekem megfelel még ma is megy sőt most az van a gépben nem vagyok valami nagy tuningolós tipus
de mégis mi volt a gond az XFX karikkal? -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Darko_addict #10042 üzenetére
én is az XFX után érdeklődtem de sajna tapasztalat nincs velük kapcsolatban
az biztos hogy 6xxx szériában a legerősebb modelnél az XFX volt az egyetlen gyártó aki garanciát válalt a kártyára húzásnál vagy nem is tudom minél egy jumpert vagy ilyesmit átraktál és gyorsabb volt a karilehet hogy én leszek az áldozati bárány mert nagyon az XFX et nézegetem .... bár a feleségem azt mondja várjunk hátha lesz nekik is 7790 jó áron
az egy év gari nekem is furcsa...
de valami olyasmit olvasott egy ismerősöm hogy ha regeled a karit az XFX oldalán akkor +2 év garit kapcs a 7970 re pedig talán élettartam garit... de ezekben az infókban nem vagyok biztos
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
fcbarca #9934 üzenetére
mond miért fogsz bele olyan ba amihez nem értesz én csak egyszer frissitettem biost vga n az hála istennek sikerült de nem volt túl sok értelme mikor szoftveresen is lehet húzni a karit
most kb ott vagy vele hogy kuka közelbe került a karid ha csak nem tudsz csodát tenni... egyépkint nem tudom mivel mentetted le a régi biost de a GPU-Z tökéletesen lementiirtuk neked többen hogy ne csináld inkább csak szoftveresen húzd!!!
nem mindig akar rosszat neked aki másképp gondolja a dolgot mint te
-
NyuszyCaster
senior tag
nem vagyok jós sajna de ha megnézed a sapphire 7770 vapor-x et ami elvileg a "csúcs" 7770 ben szoval még most is 37 és 40k között mozog
bár szerintem a csúcs az asus 2 gigás 7770 je ezért veszek XFX et
ű
ha van pénzed akkor mindenképp 7850 és én a két gigásat venném ha lenne pénzem de nincs....
-
NyuszyCaster
senior tag
Szia
kb 2 hét és lehet kapni majd
a 7770 ára csak minimálisan változik szerintem mert a 7790 a 7850 "váltja" amire szerintem nem lesz képes.....
azéet annyira nem veri el a 7770 et ahogy valahol föntebb irták a 7790 kivan herélve...az ára pedig kábé fél évig ugyan az lesz szerintem
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
Srácok
németben kb mibe kerül átszámitva ez a kari?
[link]
a feleségemnek jutott eszébe hogy van kint ismerős a merci gyárban és hátha tudna hoznide addig nem igazán akarok neki szólni még kb meg nem tudom az árát mert szereti nagyon a pénzt és ha nem mondok kb árat neki tuti rá tesz egy csomót
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
fentebb irta valaki hogy 7770 el talán kilehetne húzni 2014 végéig de jó lenne a 7790 et nem fogom megvárni kb 15k pluszt nem ér meg nekem a 7770 el szemben a vtx re visszatérve mégis mellete döntöttem csak várnom kell kb április 15 ig anyagi okok miatt
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Darko_addict #9830 üzenetére
szerintem nem a 7770 árát nyomja le hanem leht a 7790 lesz aránylag ólcsó egy ideig
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
The Exiled #9797 üzenetére
Szia szerintem nem
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
Szia dragonfx
néztem a kártyát amit ajánlotál nem is lenne rosz ha az orajelek igazak lennének bár sántit valami a dologbanmégpedig ez
Miután a kártyát megkaptam rögtön beépítettem és teszteltem. A teljesítményével meg vagyok elégedve, főleg mivel egy régebbi kártyát váltott ki (9800GT). Teszt képpen a World of Tanks játékot teljes grafikával futtattam gond nélkül. Egyetlen negatívum amit elsőre tapasztaltam, hogy amikor a kártya terhelést kap (teszt játék futtatása alatt) a hűtő ventilátor nagyon hangos. Ezért értékeltem 3-asra a terméket. Tisztel PCX, a félre értések elkerülése miatt javaslom , hogy a termékről készült képet töltsenek fel a termék leírásához. A mostani képen a jelenleg a gyártó által forgalmazott "X-EDITION" kártya látható. Amit a csomagban kaptam az "X-EDITION" martica nélkül az alábbi linken látható: http://www.techpowerup.com/gpudb/images/b1384.jpg
és akkor most nem tudom mi van mert mind2 linken ugyan az a kártya van
de ez nem is lenne gond ha kitudnám deriteni milyen ez a kari mert a specifikációk szerint alapból gyorsabb mint a sapphire vapor-x
a bemásolt szövegből a nevet kihagytam
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Grave_444 #9733 üzenetére
szia
az a baj hogy pont sapphire volt amivel póruljártam 6770 vapor-x oc volt és sajna nem garisan vettem és kb 3 hét használat után elkezdett csikozni... az asus pedig nem a szivem csücske.. (ezzel nem akartam senkit leszólni vagy megbántani!) tuningolni pedig nem szoktam
djculture
van eszem nekem is mint mindenki másnak egy részt nekem a 7770 olyan lesz mint neked mondjuk a 7990 bár nem tudom milyen karid van nekem 3870 et váltona a 7770 másrészt nincs nagyobbra pénzem harmadrész egy nagyobb karihoz az egész configot cserélni kellene
dragonfx
a két ventis 30,053 Ft
az egy ventis 31,193 Ft
azok a sapphire karik amik ezekkel egy árban vannak nem tetszenek és még bennem van a multkori dolog a 6770 el
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
segitségre lenne szükségem
eközött a két kártya között vacilálok és nem igazán tudok dönteni
a másik kérdésem pedig eddig sapphire kártyáim voltak de ami az xfx kártyákkal egy árban van a sapphire nál azok nem tetszenek és igy döntöttem az xfx mellet de nem ismerem ezt a márkát ha esetleg valakinek van ilyen márkájú karija legyen szives irja le hogy megbizható e stb válaszoat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Opel topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Villanyszerelés
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest