-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #3703 üzenetére
Hát igen ez a várás... Pedig annyira dicsérik mindenhol a 12.11-et, hogy sokat dob a kártya teljesítményén. csak azt nem értem, hogy egyeseknek miért veszi vissza és nekünk nem? VAlami külön programmal se lehetne beállítani? AtiTools például?
-
Storms
őstag
Tudnátok segíteni abban, hogy a 12.11-es driverben hogyan lehetne beállítani a 2D órajelet 150/300-ra, és 3D-ben rendes órajelen menjen? Mert nem veszi vissza csak 300/1200-ra.
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #3567 üzenetére
Beta4-el sem javúlt meg
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #3557 üzenetére
Sőt most végeztem a Win 7 újrarakással, friss windows-on is bug-os az Idle clock.
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #3546 üzenetére
Semmi nincs fent. Csak a catalyst. Itt olvasom: link , hogy soknak ez a gond. Jó 10 fokkal melegebb igy a kártya.
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #3538 üzenetére
Nekem sem veszi vissza a 12.10 és a 12.11 sem. Előtte a 12.9 volt azzal jó volt. Driver sweeper-el pucoltam le előtte mindent. Most akkor mit lehet csinálni?
-
Storms
őstag
Sapphire HD7770 1GB Ghz Edition OC akit érdekel cserélném más márkájú 7770-re, vagy GTX460 is érdekel.
-
Storms
őstag
hali
Van már valakinek ötlete mit lehet csinálni a kép hullámzással? 3D-ben főleg a fekete részeknél igencsak idegesítő és b@sztatja a szemet. 2D alatt semmi gond, de ahogy elinditom a mafia 2-t a fekete részeknél fel le hullámzik a kép, print screen-en nem látszik, kábeleket igazgattam, szereztem egy másik VGA kábelt de semmi, ahogy mozgatom a vga kábelt ugy erősödik hol csökken a hullámzás. Szval valami itt nem stimmel, Samsung 2243LNX 22"-os TFT-m van sima vga csatival +gyári DVi átalakitó. Sapphire 7770 Ghz OC Edition.
-
Storms
őstag
Én már töltöttem fel az oldalra BIOS-t és ezt nem lehet elírni, ugyanis a BIOS fájlból olvassa ki az adatokat. Ezért is fura. Ha ezt valaki most beleírná a kártyába azért az nem lenne egészséges.
-
Storms
őstag
Ez itt LINK Melyik Sapphire 7770?
1550mhz mem?
-
Storms
őstag
Érdemes kipróbálni: LINK BF3-ban nálam +3-5Fps-t hozott. Előtte driver cleaner-el lepucoltam mindent.
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #2977 üzenetére
Pont ilyen procira akarom elcserélni a Phenom II X4 955 BE-m
Mennyit tud ez Vantage-ben? Erősebb mint a 955?
-
Storms
őstag
Valaki tudna segíteni abban, hogy a Fraps-al figyelem az FPS-t a jobb felső sarokban, Mafia2 -ben pl. fix 60-ig megy fel. NFS The Run-ban Fix 30FPS, mégha leveszem low-ra a beállításokat akkor se lesz több. Miért van ez?
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #2803 üzenetére
Tényleg tudja azt amit egy 6850? Mert akkor biztos hogy nem cserélem le egy jó darabig!
-
Storms
őstag
Érdekes amúgy, hogy a 7770-ben "csak" 640 Sp van míg az 5770-ben 800 és mégís jóval gyorsabb a 7770. Én GTX550-ről váltottam, és érezhetően simábban futnak a játékok. Reméljük, még a driverektől is fognak. Sőt szerintem a GTX460-tól is erősebb.
-
Storms
őstag
válasz
westcoastog #2740 üzenetére
Zafír
Semmi hangja még 1 óra játék után sem
-
Storms
őstag
válasz
andrasko #2664 üzenetére
Letöltöd ezt: LINK Kiírod cd-re, a BIOS fájlt+ az Atiflash-t letöltöd a techpowerup oldalról. Majd bebootolsz a cd-ről- DOS programs- Dos-->NTFS for Dos 1.9 elinditod. majd amelyik meghajtóra tetted az atiflash-t + a bios fájlt(amit át kell nevezni valami rövidebb névre pl.: 7770.rom) például ha a C:-re raktad ezeket. akkor c: enter-->atiflash -p 0 7770.rom és vársz. kiirja hogy kész aztán restart.
De ah ez bonyolult akkor AtiWinflash. Előtte minden ati cuccot uninstallálni kell. hogy miért ezt nem tudom de nekem addig nem engedte flash-elni. Elkezdte majd kiirta hogy Erase Error, és kifagyott a win, reset után meg se kép se hang... Pci-os kártyával tudtam feléleszteni -
Storms
őstag
Akit érdekel már van frissebb BIOS sapphire 7770-hez LINK Tegnap még nem volt. Én Dos-bol raktam fel, remélem jó parancssorral: atiflash -p 0 xx.rom
Win alól meg lefagy a winflash ha a driver fent van...érdekes. -
Storms
őstag
andrasko
Áruld már el légyszi legalább te hogy ez mire jó? KÉP Feszt ad pluszba vagy mit? -
Storms
őstag
Eza Powertune ami van a CCC-ben meg az MSI afterburnerben, is , lehet -50-től +50%-ig állítani.
CCC-ben: Teljesítmény vezérlő beállítások: -50 -- +50Ez mire is jó?
Plusz feszt ad?
-
Storms
őstag
CCC-ből tuningoltam, 1200-ra visszavettem a GPU-t memóriát 1600-ra állítottam , elinditottam a furmark bencht de egyből fekete képernyő fogadott, gyorsan nyomtam is egy reset-et a gépen. remélem nem b@szta el a karit
-
Storms
őstag
hali
feldobnátok erre a listára? LINK
Nemtudom miért de nagyon kevés lett a CPU pontom 300-asl kevesebb mint amit feljebb linekltem pedig semmit se állítottam rajta azóta.nem tudom meddig lehet tuningolni a kártyát, de 1260/1350-nél kifagyott, GPU-t húztam túl?
-
Storms
őstag
Sapphire HD7770 GHz edition-hoz van frissebb Bios a 2012/02/23-asnál?
Valamint tuningban mennyit bir ez a típus? Mi az a power limit %? vagy azon ne állítsak semmit? (MSI afterburner) -
Storms
őstag
MSI afterburnerben mit jelent az hogy power limit %?
+0-van alapból de lehet egész -10-től +10-ig állítani. -
Storms
őstag
Megjött a Sapphire HD7770 Ghz Edition OC kártyám
Lesz egy Win 7 reinstall , kíváncsi leszek a GTX550-hez képest mennyivel tud többet vagy kevesebbet.majd jövök a tesztekkel.
-
Storms
őstag
Ez a típus megbízható? LINK nem csak egy 7750 amin 7770 BIOS van? Fura, a mérete, pont mint a 7750.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest