Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traky
tag
válasz
radi8tor #15333 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. A gugli nekem is a barátom. Megtaláltam én is a Sapphire-s adapter cikket. Csak azt nem tudom, hogy azt az adaptert csak Sapphire kártyákhoz lehet kizárólag használni, vagy működik más gyártó kártyáival is?
(egyébként a linkelt cikk alján a fórumban rá is kérdezek, de gondoltam több helyen ...)Üdv,
Peti -
Traky
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 3 monitoros renszert összehozni. Főleg GTR2 (autós szimulátor) menne rajta. Mindhárom monitoron 1280x1024, tehát összesen 3840*1024 felbontás a terv. Ezt egy ATI 5850-es, vagy 5870-es kártyával tervezem megvalósítani (a viszonlag alacson felbontás miatt szerintem az 50-es is elég).
Akinek van működő 3 monitoros rendszere, el tudná mondani, hogy pontosan mire van szükség a fenti ötletem megvalósítására? Eddigi utánaolvasgatásaim nem világosítottak fel arról, hogy pontosan milyen átalakító kábelre lesz szükségem. Ugye az egyik monitornak display portosnak kellene lenni, vagy adapterrel lehet még operálni. DP-os monitorom nincsen. Átalakítót 3-30K-ig találtam. A drágább állítólag valami aktív átalakító, usb-vel.
Milyenre van szükség pontosan ?Köszönöm.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest