- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Fujifilm X
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Milyen széket vegyek?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze.
Mivel amire töltessz, az dolgozni fog a háttérben, és az fog akadozást okozni. Erről beszéltem, én a gyorsabb winyómon se tudtam egyszerre D3-azni meg mást csinálni (pl. letölteni). Ha másik winyóra, vagy egy külső winyóra töltessz, úgy viszont teljesen jól megy.
-
HSM
félisten
Hát, csak ezért ne vegyél külső vinyót.
Valakitől kérj kölcsön, vagy pendrive-ot, és próbáld ki először.
De lehet, egy rendszerwinyó-cserével jobban járnál.Vannak erre topikok, ahol ezekkel jobban képben vannak és tudnak segíteni ON-ban is.
+ott a játék topicja, ott is megérhet egy kérdést a dolog. -
HSM
félisten
Elvileg a késleltetésre érzékeny a játék, ami nálad a 20ms nem túl acélos, szóval meg lehet próbálni, vagy elvileg még pendrive lehet neki jó megoldás.
Az én winyómnak 12,5ms volt raid-be rakás előtt, az átlag meg 95mb/s....
Próbálkozni kell.Vagy SSD-t venni, azt szereti, bár tudom én, nem olcsó, csak ezért én se vettem volna....
-
HSM
félisten
Indíts el rajta egy HDtune-t, sima Benchmarkot... Én azokról az értékekről beszéltem... Álmában se tud egy 5400-as winyó 8.9ms-et és 150 meg 300mb/sec-et....
15napig ingyen kipróbálható: [link] Csak hogy el tudd helyezni a winyód sebességét mondjuk az enyémhez, vagy egy modern 7200-assal szemben... -
HSM
félisten
4GB? Az nem valami sok, könnyen megtelik, ha nem osztod be figyelmesen.
Nem ismerem azt a winyót, de nekem 2db radi0-ba kötött 500-as WD black-em volt, 200MB/sec feletti szekvenciális olvasással, és átlagosan 9ms keresési idővel, ami hasonló, mint egy 10,000-et pörgő velociraptor sebessége, és még ezzel is észrevehető gondokat okozott, ha bármi tevékenykedett a háttérben a winyóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest