- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tornado85
üzenetére
A gap helyett pasztával vigyázz! Ugyanis a gap helykitöltő feladatú, tehát ha pasztát raksz helyébe, nem lesz összenyomóerő, tehát nem lesz az adott alkatrsz hűtése megfelelő! Nagyon könnyen ki lehet így nyírni a karit! Persze, ha a gapra rá ment a paszta csak segítségnek, akkor nem szóltam.

Örülök, hogy sikerült megcsinálni! Hogyan kell eljárni egy ilyen csapágy kenésénél, hogy jó legyen? -
Tornado85
tag
válasz
Tornado85
üzenetére
No a venti zajtalan
Elvittem ismerősömhöz kapott finom csapágyzsírt,nem volt kopott a csapágy!Viszont ha csapágy rossz lett volna ,szinte biztos ,hogy nem tudtam volna szerezni másik csapágyat!Megkapta a kenőanyagot a csapágy és tökéleteres!Remélem egy év múlva is az lesz
Átpasztáztam a karit is hőmérsékletben -5 c' egyik gap kicsit rossz volt oda is kapott pasztát!Kb ennyi! -
HSM
félisten
válasz
Tornado85
üzenetére
A videóban lévő piroson nincs zéger (most beugrott, hogy így hívják, amit én kis műanyag biztosítónak neveztem), hanem egy fémdarabot találsz a ragasztó alatt. A nálam járt két "ati" ventiből az egyik golyóscsapágyas/zégeres volt, a másik, ami az 5850-ben volt (illetve van egy 5870 komplett hűtőm abban is ilyen, igaz, szintén csapágyas ventivel) az pedig szintén műanyag zégeres, csak az csúszócsapágyas (marketingnevén hidraulikus csapágyas) a ragacs alatt.
Nálam is ez volt, kis nyomkodásra (nem kellett erősebb) hol jobb lett, hol rosszabb, de egy idő után már ez se segített.
A venti és a hát között nekem is alig van hely, de beszerelve nem ér hozzá.Amúgy sikerül valahol belevaló ventit találnod? Én még sehol se találtam pont belevalót...

-
HSM
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Elvittem ismerősömhöz kapott finom csapágyzsírt,nem volt kopott a csapágy!Viszont ha csapágy rossz lett volna ,szinte biztos ,hogy nem tudtam volna szerezni másik csapágyat!Megkapta a kenőanyagot a csapágy és tökéleteres!Remélem egy év múlva is az lesz
Szerintem sincs több.