Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• theniel

aktív tag

válasz South Velen #960 üzenetére

5870 X2 ? Egyenlőre 5870-et sem lehet kapni legalábbis azok a hsz-eket nézem.
    Az igazság szerinted szánalmas?
    Késnek a játákok az tény. És érdekes mód majdnem mind egyszerre tolódott el.
    Ezt egyébként egy cikkből idéztem és nem én találtam ki, illetve mire gondoljon az egyszerű játékos, ha ilyesmi történik?
    Amellett
    Volt nekem ati kártyám 4870,4770,4850
    Nem vagyok nv fan, de nem véletlen, hogy nem maradtam a fenti kártyák tulajdonosa.
    Igazi tesztek hiányában pedig nem tudom milyen erős az 5870. Szeretném én is ha erősebb lenne érdemben, mint a konkurenciája, de nem látom sajnos ezt beigazolódni. Még a 285 GTX-et is alig veri. Aztán, akkor meg van rá a magyarázat, hogy majd a DX11 en lesz jó.
    Én a gyakorlat híve vagyok megveszem a kártyákat játákokat és ha nem jól működnek, akkor megválok tőlük. Szóval az nem fejlődés, hogy hónapokig cikkezgetnek valamiről mindenfélét. Ez a mai világ baja a szövegelés. Rébebben kijött egy cucc és kész. Most meg nagy mítoszok meg majd így lesz meg majd úgy és a végeredmény az tényleg sokszor szánalmas. Legyen szó piros vagy zölt cégről.

Új hozzászólás Aktív témák