- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Csak a GTA4-ben van VD és DD csúszka.
View Distance és Detail Distance. Az elöbbi a VGA-t a második meg a CPU-t kinozza jobban.Dirt2*ben nekem nem kell bekapcsolni a Vsync-et, mert simán fut mint kés a vajon. Iszonyat magas fps-vel. (asszem 100 felett)
De majd kipróbálom és megírom mennyi lett az fps Vsynccel.A Vsync általában a beállítás frissítéséhez igazodik, nézd meg a Dirt2/beállítások/Graf-ban a legfelső értéket. Ott mennyit ír?
-
Teasüti
nagyúr
Kapcsold be a triple buffering-et.
Erősen ajánlott a használata, ha vsync-et is használ az ember.Amúgy az a csúszka nem fokozatokat kapcsol, csak feltételhez tudod kötni, h mikor legyen aktív, vagy mikor ne, a vsync. Alapvetően csak két üzzemmódja van, vagy be van kapcsolva, vagy nincs
Amúgy én úgy vettem észre, h ez nem jó semmire, még "always on"-on is ha a játékban ki van lőve, akkor bizony nincs vsync.
Legalábbis Dirt 2-t nem kényszeríti a driver...szerk: amúgy 60 fps minden játékban elég kell, h legyen sztem a tökéletes játékélményhez.
Kivéve ilyen CS-nél, ahol bizonyos emberkék ilyen sokszáz fps-en nyomulnak, mondván így jobb lesz nekik. De az már másik állatfaj.
Ha meg akadozik a játék, az nem a vsync miatt van, hanem mert gyenge a teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Linux kezdőknek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest