Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Giot

addikt

válasz ΞΔGLΞ #8916 üzenetére

Én ezt a problémát szerencsére nem tapasztaltam. De lehet nálam van valami gond hogy eddig egyik problembe sem szaladtam bele amit itt a fórumon írtak :B .

• TomiLi

addikt

válasz ΞΔGLΞ #8916 üzenetére

Hello!!!

Én tulajdonképpen két játékkal próbáltam a rendszert, de mindkettőnél jelentkezett.
    A fő hangsúly a Griden volt
    Nem tudom mi lehet a gond. Nekem az segített egy picit, hogy az ssd raid tömböt szétszedtem és külön az egyiken van az op rendszer, a másikon a játékok.
    DE NEM 100%-OS!!!! :W Már játszhatóak a játékok, de a jelenség még mindig tapasztalható. Az FPS az egekben van pedig! Mindent visz full beállításon (grid)
    1920x1080 minden graf. kiegészítő beállítás maxon. 8xMSAA vsync on.
    56 a min Fps. De próbáltam, hogy kikapcsolom a vsync-t, az élsimítássak is variáltam...
    De nincs gyógyszer.
    Próbáltam a vga-t alapon, kicsit húzva. semmi.
    Már a menüben az animált feliratok akadoznak. A játékban meg szintén vannak pillanatnyi akadások...
    Remélem, hogy ez tényleg csak driveres probléma, és nem a vga felépítéséből származik.
    Lehet, hogy most nagy hülyeséget mondok, de nem lehet ez a vga sajátossága, mégpedig abból adodóan, hogy egy 5870 tulajdonképen egy 4890CF fizikailag....

Ha meg dirver, akkor esetleg még arra tudok gondolni, hogy a win7-tel nem barátkozik rendesen a catalyst????
    Már kínomban állítok fel ilyen teóriákat.... .... :F

Egy barátom tesztelte a Gridet egy egy H55-ös lapban egy i3 530@4GHz-es procival és egy GTX295-tel.
    Az egyik magot le is tiltotta a vga-n, és így is szénné alázta az 5870-et. Fps-ben is többet tudott (ennél a játéknál) valamint semmi ilyen akadás probléámi nincsenek.
    A kép ugyanolyan gyönyörű, mint atival....

Új hozzászólás Aktív témák