Új hozzászólás Aktív témák
-
Sennalacy
aktív tag
A kártyán a feszeket nem bántották szerintem. Ha jól tudom minden 5850 1.087V-el megy és az MSI afterburner szerint ez is. Egyszerűen csak feltolták az órajeleket 725-ről 765-re, illetve memóriánál 1125-re.
Azon az egy csíkozáson kívül nálam még nem volt probléma. Illetve az extended desktop két DVI portra kötött monitor illetve tv mellett nem igazán tökéletes, de ez szerintem driver hiba lehet mivel mindkét kivezetés külön-külön jó, csak együtt néha vibrál... ami idegesítő, ezért nem is tudom használni most így. Remélem lassan jön valami normális driver, nem csak ilyen toldozgatott hotfixesek.
Ja illetve a dobozban alig van valami.. játék persze nincs, sőt mivel mindenféle kivezetés van a kártyán ezért átalakítók közül is csak egy.
Egy bajom volt csak vele, hogy az üzletben csak ez az egy volt akkor, és a doboza olyan nyúzott volt mintha végig rugdosták volna pesten.Ezért kicsit aggódtam, hogy valami gariztatott darab került hozzám, de egyenlőre úgy tűnik minden ok vele. Régebben volt egy MSI 8800GTS-em amivel nagyon meg voltam elégedve, van rá 36 hó gari, úgyhogy jó kis kártya ez, ha meg mégsem akkor van idő, hogy kiderüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged