- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardverkemping június végén
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
Az lehet de ez volt az utolsó szállítás karácsony előtt az tuti. A ventilátorok! nagy valószínűség szerint széria hiba ha ennyi szar, nekem 2-ő 5870-em van és lekopogom még semmi probléma velük, nem kattognak nem csörögnek, de én bebiztosítom magamat kettő tartalék régi 4870-es ventivel biztos a mi biztos. Tudom ugrik a garancia ha megbontom, de én ügyes gyerek vagyok
műszerész és órás csavarhúzóval, ésszel gond nélkül cserélhetőek. Pláne nem fogom visszavinni gariztatni, mivel majd jó ha januárba, februárba kapok helyette mást ha netán behalna, és mi a garancia arra hogy az nem fog kattogni semmi. Csíkozás az is egy gond mindenhol előfordul, pláne ilyen gyorsan kidobott terméknél, meg a Tsmc szar gyártósorainak a 40 nanot nehezen sikerül megvalósítani. De nem olyan nagy az az arány a szar kártyák között, tudom ez azokat a tulajokat nem vigasztalja akiknek garanciába van már a kártyájuk. Gigabytenak volt egy szar szériája ami ventilátor halálban szenvedett, de az csak ha jól tudom az első eresztés volt. A többiekről nem tudok persze ott is becsúszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest