- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Katt: Hát nem tartom magam "amatőrnek" elég nagy perspektívát lefedek most már helyi szinten az általam épített konfigokkal, és el kell mondjam nagyon kevés hibával találkozom.
1 dolog van amiben még mindig nem hiszek az a cf. Ott el tudom képzelni hogy nem működik minden megfelelően, de arról nem is mondtam sosem, hogy egy hibátlan, és kiforrott rendszer.
Lényeg a lényeg, szerintem közel sem ennyire kritikus a driver helyzet, mint ahogy azt egyesek beállítják. El képzelhetőnek látom, hogy bizonyos programokban, bizonyos beállításon lehet gond, de ez szerintem pár százalék...
Jah és a lényeg 3rd party programokat messzíről kerülöm. MEg lett írva a tuti bios vezérlés a kártyához házilag, rá lett flashelve és azóta teszi a dolgát. De hisz ezt te is tudod, mert nagyon sokat segítettél!
DE igazat adok neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest