Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Katt: Hát nem tartom magam "amatőrnek" elég nagy perspektívát lefedek most már helyi szinten az általam épített konfigokkal, és el kell mondjam nagyon kevés hibával találkozom.
1 dolog van amiben még mindig nem hiszek az a cf. Ott el tudom képzelni hogy nem működik minden megfelelően, de arról nem is mondtam sosem, hogy egy hibátlan, és kiforrott rendszer.
Lényeg a lényeg, szerintem közel sem ennyire kritikus a driver helyzet, mint ahogy azt egyesek beállítják. El képzelhetőnek látom, hogy bizonyos programokban, bizonyos beállításon lehet gond, de ez szerintem pár százalék...
Jah és a lényeg 3rd party programokat messzíről kerülöm. MEg lett írva a tuti bios vezérlés a kártyához házilag, rá lett flashelve és azóta teszi a dolgát. De hisz ezt te is tudod, mert nagyon sokat segítettél!
DE igazat adok neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest