- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Katt: Hát nem tartom magam "amatőrnek" elég nagy perspektívát lefedek most már helyi szinten az általam épített konfigokkal, és el kell mondjam nagyon kevés hibával találkozom.
1 dolog van amiben még mindig nem hiszek az a cf. Ott el tudom képzelni hogy nem működik minden megfelelően, de arról nem is mondtam sosem, hogy egy hibátlan, és kiforrott rendszer.
Lényeg a lényeg, szerintem közel sem ennyire kritikus a driver helyzet, mint ahogy azt egyesek beállítják. El képzelhetőnek látom, hogy bizonyos programokban, bizonyos beállításon lehet gond, de ez szerintem pár százalék...
Jah és a lényeg 3rd party programokat messzíről kerülöm. MEg lett írva a tuti bios vezérlés a kártyához házilag, rá lett flashelve és azóta teszi a dolgát. De hisz ezt te is tudod, mert nagyon sokat segítettél!
DE igazat adok neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Ingatlanos topic!
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest