Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serf1
csendes tag
válasz
Zoo123
üzenetére
Ezt is figyeltem, hogy energiagazdálkodási mód lehet a baj, de mivel akkor felkapcsolja 3200-ra mikor indul a 3dmark utána meg nem látom, így nehéz megmondani.
Játékok alatt nem szokott lassú lenni, fene se tudja, mondjuk nem szoktam nézni a framet, mivel nem írja ki.
Csak gondoltam megnézem az én gépem mit tud, aztán kicsit lehangoló volt ,hogy össze vissza irogat mindent és, kb egymás után futattam, a 3dmarkokat és úgy tért el egymástól, bár lehet éppan frissít vagy valamit csinál a gép.Mondjuk ezt a videókarit se lehet kapni már.
Remélem időtálló és értékálló vétel volt, majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Amúgy ez a tuning lehetőség átlagosnak mondható, ha jól gondolom?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Csak gondoltam megnézem az én gépem mit tud, aztán kicsit lehangoló volt ,hogy össze vissza irogat mindent és, kb egymás után futattam, a 3dmarkokat és úgy tért el egymástól, bár lehet éppan frissít vagy valamit csinál a gép.