Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zsole84
üzenetére
Én a Crysis-el megjelenése után fél évvel (akkor vettem gépet) simán tudtam játszani DX9 1680*1050-ben maxon AA nélkül egy abszolút középkategóriás vason. (C2D E4500 OC - radeon 3870 - 2GB ram)
Szerintem ez teljesen rendben van. Sőt, barátnőm notebook-ján (T7100-as proci, 8600GS VGA) is lehetett élvezhetően játszani vele low grafikával. Szóval ez nem nyert. A Metro is majdnem maxon futott a gépemen, 5850-el, DX11, Very High, az AA-t kellett AAA-ra cserélni, AF4 és ADOF OFF. Minden mást rákapcsolva tökéletesen futott 1680*1050-ben. Egy két jelenet volt csak, ahol 12-15 FPS-re esett a sebesség, de ott olyan áll-le-ejtős jelenetek voltak, hogy abszolút megértem a fejlesztőket, hogy a VH beállításból miért nem "optimalizálták" ki...
A GTA4-et szokás még emiatt fikázni, de ha szoftverfejlesztői szemmel nézel rá, akkor az is teljesen rendben van, mert van tartalom a komoly igény mögött, butítva meg kb. akármilyen gépen elfut.... Még a heaven is amúgy szépen fut 5850-en, ha a tesszelációt extrém-ről normál-ra rakod....
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy ruhás topik
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi