Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz CptMisi #17157 üzenetére

No időközben megjött a Gelid Icy rev2, amit be is üzemeltem.

A beüzemelési útmutató sajnálatos módon olyan szinten van elírva, hogy jó fél órát keresgettem a kártyán az útmutató által emlegetett VRM chipeket, amikre rá kellett volna applikálni pár hűtőbordát.

Miután nem találtam, akárhogy is kerestem jöttem rá, hogy ezek hülyék és az nvidia hasonló részéből copypaste módon került át a szöveg :F

Szóval a VRM-re rákerült a hosszú (C jelű) hűtőborda, meg a kártya elején lévő egyetlen kis elemre 1db a legkisebből. A memó chipek is megkapták a maguk bordáit.

Lényeg, hogy az elírás miatt nem kevés időmbe került a felszerelése :(

Hőfokokban jóval a gyári hűtés alatt van (Scythe Kama Panel legkisebb venti fordulatán), igaz a VRM hasonló hőfokkal bír mint előtte, tehát ide valóban "kicsi" a mellékelt borda.

A ventiket hallani sem lehet, de ha picit emelem a fordulatot, akkor megjön a hangjuk

• AtHoS

nagyúr

válasz CptMisi #17157 üzenetére

Na holnap érkezik az Icy, előbb hívtak a boltból (biztos az éjszakás műszak :DDD )

A házszellőzést jó hogy említed, bár most eléggé szét van dobva a gép nyár óta. Se az oldallapok, se az eleje nincs fenn a háznak, igaz a víz miatt a ventiket is elvariáltam, de majd odafigyelek, ha egyberakom a gépet. Remélem az eszemben lesz.

A VF3000-nek nagyobb a hőleadó felülete ezért hűt jobban, de a világító ventik elriasztottak tőle. A csendesség nálam is fő, tuning nem lesz így is gyárilag emelt órajeles az meg elég lesz egyelőre nekem.

Új hozzászólás Aktív témák