Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
CptMisi #17131 üzenetére
Ahha, közben én is rátaláltam csak előbb a Vision-t is betettem keresési szónak. Ezt elhagyva már jöttek is az érdemi találatok
A VRM hűtést miért extráztad meg? Nem volt elegendő a Icy-hoz kapott vagy a VRM-R4 már előzőleg is megvolt?
Vacillálok a Zalman VF3000a és az általad említett Gelid Icy rev2 között.
- a Gelid ára picit kedvezőbb + hardverkerből még a jövőhéten itt lehetne + pont
- Gelid venti a marketing szöveggel meggyőzött, tehát + pont
- most meg írod, hogy a VRM-en extra hűtő van nálad-pont bár még nem tudom miért
- a Gelid nv és ATI/AMD kártyákra is jó, tehát eladáskor kedvezőbb a lehetőség + pont
- a Gelid-en ledes ventik vannak, ami nem tudom, hogy állandóan világítanak-e vagy sem. Nálam az ilyen világító vackok alapból - pont
- a Fanmate2 a Zalman oldalára billenti a mérleget + pont
- a VRM borda a Zalmannál jóval nagyobbnak tűnik, így ez is + pont (nem kellene pl. VRM-R4-et beszerzni)
- Fanmate2 + nem kell extra VRM hűtés az árat jelentősen a Zalman irányába mozdítjaÖsszegezve jelenleg a Zalmant választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest