Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A BIOS-ban való "feljebb tolásra" értettem.
Az RBE helpjében olvasható:
Urgent information on overdrive increase
ATI approves the BIOS (or not), adds a signature to it and sends it back to the vendor. Only then the vendor can produce and ship the card, this is not possible without that signature. The signature mentioned is an encrypted key. The overdrive limit in the BIOS is protected by this key. It can be changed, but if so, the key won't match any more which makes the catalyst driver not recognize the card any more and therefore, this BIOS is unusable. RBE can't decrypt this key, but it can transplant an overdrive limit and its key to another BIOS.
Jééé tényleg ki írta a cikket?
-
Baga1983
senior tag
Nem is gondoltam hogy ez a legújabb progi, nekem legújabbnak egy másikat dobott Techpowerup-on. Na ja Catalyst, asszem marad a 10.4, nálam nem bejövős ez a elveszik az alacsony fogyi ha túnyingúsz...(közben meg igazából ne húzzad már a 5850-et mert akkor ki veszi meg a sok 70-est? Mégis tuningolsz???...Akkor nesze neked energiagazdálkodás..á la ATI)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest