Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
- = Zk = - #1188 üzenetére
Bakker, amikor kicsomagoltam a 8800GT után a HD 4890-et, akkor is meglepődtem, hogy mennyivel nagyobb, de ez a HD 5870 még legalább annyival nagyobb a 4890-nél is...
Hát ez már nem féltégla, hanem Ytong.
-
leviske
veterán
válasz
- = Zk = - #1188 üzenetére
[link]
Amúgy hasonló mint a CUDA, csak itt a CPU és GPU közt igyekszik optimálisan megosztani a feladatokat.
Nem vagyok szakértő, de tudtommal jelen állás szerint az nVIDIA a Fermivel válaszút elé érkezett. Folytatják a G80-al megkezdett GPGPU koncepciót és a Fermi-vel inkább a Larrabee-re koncentrálnak, vagy GPU-t csinálnak, sutba dobják a Tesla piacát és az elmúlt lassan 3 évet és nekimennek az AMD-nek. A kettő egyszerre nem megy. Jó példa erre az Intel küszködése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest