Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- CPU alulfeszelés
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
Alkarcsont
senior tag
-
Alkarcsont
senior tag
Na megoldottam a gondomat, bár több, mint 5000 Ft-om bánta a dolgot! Vettem egy GlacialTech Igloo 2521Pro-t pont olyat, miont ez itt:
azóta a procim hűvösebb mint valaha, ami nem is csoda, hisz ezt túlhajtóknak és 3200+-ig adják, nekem meg 1700+-van lehet hogy döglődött a régi hűtőm, csak szarul méri az alaplapom a venti fordulatszámát? -
Alkarcsont
senior tag
válasz
Carpediem
üzenetére
Hát amíg nem volt ilyen irdatlan forró a procim megpróbálkoztam tuningal nekem 1700+-os TroughbredB magos procim van az alaplapom Mercury KOB KT266A mivel az alaplap noname és nem lehet szorzót állítani, így maradt az fsb növelés 150-es fsb-t is bírta így ment 2000+ on 48-50 fokon ugyanezzel a hűtővel mint most terheléssel!
[Szerkesztve] -
Alkarcsont
senior tag
Igen ezt, de a borda teteje is meleg, eddig meg csak langyos szokott lenni még a borda ajján is és a venti hideg levegőt fújt, de most meleget nyom! Amyúgy azon kívül, hogy idegesít és nemtom mitől van nincs gond, mert 5 perc alatt eléri ezt az üzemhőmérsékletet megy egész nap, játszok is és nem lassul be nam fagy, de akkor is idegesít és lassan itt a nyár :(
-
Alkarcsont
senior tag
Világ életében borítás nélkül ment, mert kicsi házam van, az alaplapon a proci felül helyezkedik el és ha ráteszem a borítást megreked a hűtő fölött a levegő. Prociról nem szedtem le a bordát nem tudom mennyi paszta van rajta, de eddig jó volt neki és ha megtapogatom a bordát akkor igencsak meleg, 2 perce kapcsoltam be a gépet nem csináltam azóta mást, csak netezek és már most meleg :((
-
Alkarcsont
senior tag
Ilye még életemben nem láttam ez a proci 20 fokkal szokott hidegebb lenni!
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
Nem, csak kivettem az SD-ramot beraktam a DDR-t átjumperoltam, amit kellett, ha elmozdult volna a műtő, akkor gondolom nem a hűtő, hanem a proci sülne...
-
Alkarcsont
senior tag
:(
-
Alkarcsont
senior tag
S.O.S. nem viccelek, ez tényleg meleg és nem értem az okát!
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Az érdekes az, hogy most alap órajelen meg, de régen próbáltam 1800+-aon meg 2000+-on és ott sem voltak ilyen irdatlan hűmérsékletek és nem az alaplap hőmérője romlott el, mert a melegség kézzel fogható!
-
Alkarcsont
senior tag
Up! Up! mi okozhatja nálam a problémát?
-
Alkarcsont
senior tag
Segítsetek! Segítsetek! Segítsetek!
Nem akartam ezért űj topicot indítani, ezért ide írom: Eddig a procim 1700+ 40-45 fok volt terheléstűl függően, most volt egy ram csere SD-t váltottam le DDR-re nekm egy Mercury KOB KT266A FDSX alaplapom van és a procin egy aluminium bordás Titán hűtő csücsül 5000 fordulatos ventivel a házam kicsi ezért már a kezdetek őta nincs rajta borítás. Eddig nem is volt gond de mióta kicseréltem a ramot a proci hőmérséklete drasztikusan nőtt! Mostmár 60-65 fok uram isten még kimondani is sok!!! A venti pörög mint eddig Bios 5000 Fordulatot mutat löki a levegőt mint eddig, csak mostmár meleget! DDR-ram cserénél 3 különböző Jumper-t is ki kellett cserélni (3 különböző jumper csoportot) nos először arra gondoltam biztos eljuperoltam valamit, de Biosban a megszokott Core értékek vannak és ha eljumperoltam volna valamit gondolom nem menne a Ram akkor meg mitől van az?
Aktív témák
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Filmvilág
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest