Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
laci666 #2835 üzenetére
Én is pont ezt néztem, és igazábol nem értem.Sokszor dupla akkora teljesítménye a játékokban teljesen lecsökken.Szóval aki játékra vesz gépet nem kódolni/tömöríteni teljesen jó alternatíva a PII.VGA limitesek a játékok, alacsony felbontáson kijön az i7 előnye,de ki játszik ma már 800×600 ban
.
-
Templomegere
senior tag
-
Atocha
senior tag
válasz
laci666 #1383 üzenetére
Igen, már 100x megnéztem az első hsz-t, meg a gigabyte honlapját is, de sokkal okosabb nem lettem.
Az nForce 750a és a GeForce 8200 chipset támogatva van, de ez alapján a kép alapján, még az AM3-as-t is bele lehet tolni egy AM2-esbe és a most megjelent AM2+-os PH II-est is az AM2-be.
Vagy én értek félre valamit.
Na most ha ezt jól értem, de mégsem lehet megcsinálni, akkor sokat érünk vele, ha nem fogják a gyártok ezt támogatni Biosokkal.Mert ha őszinték vagyunk, nem érdekük. Vegyél új lapot. De akkor mi értelme a képnek, vagy a visszafele kompatibilitásnak?
Bon3ss: Igen, erre lettem volna kiváncsi. Hogy egyáltalán lehetséges-e. Remélem az lesz.
-
Calibos
addikt
1. Kiemeltek egy játékot (gondolom nem véletlenül a Far Cry2) ami Intelen jól fut. Érdekes...
2. Amit belinkeltél azon olyan Intel procik szerepelnek amiknek az ára 100.000,-Ft felett van...Konklúziót, már amennyit megértettem nem olyan ember írta aki kedvelné az Amd-t. Mint ha Intel párti lenne??!
-
laci666
senior tag
Úgy néz ki a sima Q-kal pariba van de az I7-t ellen semmi esélye.
Igaz platform szinten nem egy árba vannak de egy kis szorongatás jó lett volna
De a fejlődést jó látni,nekem már a fogyasztási adatok is nagyon tetszenek,hogy ennyit sikerült le faragni ez nagyon örvendetes.(#981) Calibos:Na, sehol senki?
Még most emésztik -
Myers
senior tag
Semmi közöm az iponhoz, de az idézetből pont ezeket a részeket hagytad ki:
"...- állítják a források."
"...- teszik hozzá."Ha már idézel, akkor pontosan, és ne bizonyos részeket kiragadva tedd.
Az én értelmezésemben ezt nem az ipon állítja, hanem átvették a cikket valahonnan.
-
Raymond
titán
A lapok es a RAM olcso lesz, azok mas most kint vannak. A CPU arakrol egyelore egy hir van es nem tunik tulsagosan olcsonak:
"The best part of them all is the price: AMD Phenom II 940 Black Edition will set you back for 40% of the amount you have to shell out for Core i7 Extreme 965 and yet, it comes with a radically cheaper platform of equal or even better overclocking capabilities."
Ez €350-400 arat jelentene. Viszont ketlem hogy ezt megjatszanak mert igy veszik az elony az i7 920-al szemben. Amit nyernel a platform-on elveszitenek a CPU-n.
MOD: Link az idezethez: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videó stream letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest