Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhiii
csendes tag
Akkor, ha jól szellőzik a ház (a CM Gladiator 600 szerintem igen) és nem tuningolok, úgy látszik a TX3 árát is megspórolhatok.
Minél jobban lefaragom az árat annál hamarabb kigyűlik a pénz rá.
Szerinted vegyek egy 2 GB-os Kingmax 1600-as modult és később még egyet, vagy
vegyek most két db. 1 GB-ost és lehet elég is lesz annyi. -
Juhiii
csendes tag
Én is főleg a 240-re szavaznék, mert:
- a legolcsóbb és a nagyobb L2-es memóriája miatt igen jó a teljesítménye,
- viszont ebben biztos nem fogom sem a magokat sem pedig az L3-as memóriát feloldani.
Kell az nekem egyáltalán? A jelenlegihez képest így is óriási előrelépés lesz.
Ha esetleg kevés lenne majd akkor egy kis tuning segíthet.
Milyen házban használod? A saját hűtője csendes? -
arn
félisten
de stimmel... ffdshow szvsz nem igazan optimalizalt. egy divx7 2x gyorsabb kb. de ez swes, nem dxva. dxvabol elegem lett, amikor minden xedik video bugzott. nem hasznalok linuxot, csak win7et - linux ala nincs normalis konnekt8 tamogatas.
nem tesztvideot hasznaltam, hanem egy olyan reszletet vagtam ki egy filmbol, aminel a 4850e kifekudt.
-
arn
félisten
inkabb marad az xbmc
teli volt a tokom a mediaportal folyamatos bugjaival.
talaltam egy ilyen cikket azota - es tenyleg csak sse2ot tamogat
ugy meg szinte ugyanaz clocktoclock. egy htpct meg nem szeretnek szettuningolni (a 4850e is 1.05vrol megy). igy mar kicsit szkeptikus vagyok, hogy 2.5g utan a 2.8 olyan megvaltas lenne.
http://logout.hu/cikk/amd_athlon64_x2_vs_athlon_ii_x2_250/teljes.htmlnincs decodingrol is vmi bench?
-
finest
addikt
Bár nincs a támogatott proccok listájában, a legfrissebb BIOS-szal biztos menne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest