Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt a harmadik Steel Legend szériás AMD Radeon VGA az ASRocktól
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomuko
csendes tag
Ha gyökeresn nem is, de átmeneti megoldást találtam. A photoshop verziószámának visszaléptetése segített. 24.5-ig mentem vissza, utána már nem lépkedtem az új verziók felé. Könnyen lehet, hogy újabb verzióval is stabil lett volna (nem kísérleteztem ki hogy hol jön elő a kékhalál). Viszont nem szerettem volna kompromisszumokat és további szoftveres problémákat, ezért váltottam egy rtx 4070-re. Ezzel nincs gond. kopp kopp kopp
-
gomuko
csendes tag
Azóta se találtam megoldást.. Szerintetek van értelme vele bajlódni, vagy küldjem vissza a kártyát? Még benne vagyok a 14 napban.
-
gomuko
csendes tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék tőletek. Talán találkozott más is a problémával...
Nemrég szereztem be egy SAPPHIRE RADEON RX 7800 XT 16GB NITRO+-t újonnan. Nagy volt az öröm, viszont egyből jött a feketeleves, mikor munkára fogtam a photoshopban.
Mikor neutral filtereket, eltávolító eszközt használok pár kép elkészítése után kékhalál és VIDEO DXGKRNL FATAL ERROR. Egy 1660 ti-t váltott. Soha nem volt ilyen probléma vele és más kártyával sem.Végigzongoráztam a neten található leírásokat, meg is csináltam mindent. De nem sikerült megoldani a problémát. Végső elekeseredésemben win gyalu és bizalom, hogy működni fog. De hamar kiábrándított, a ma délelőtti munkafolyamat során ismét kékhalál lett a munkából.
Segíthet egy win 11 upgrade ezen (most win 10 fut)?
Találkozott esetleg valaki ilyennel? Szoftveres vagy lehet hardveres a probléma?
Nagyon nagyon megköszönöm, ha egy tapasztalt kolléga segítséget tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - OFF topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrotik routerek
- Egérpad topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GeForce RTX 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0)
- ZOTAC RTX3060 TI 8GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest