Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
Úgynézki hogy jó lett. Maradtam az 1.7V RAM feszültségnél, furmark ma reggel 3 órát ment gond nélkül.
Mindenkinek köszönöm a segítséget! -
varga911
senior tag
válasz
audi100td #1298 üzenetére
Megnéztem a ram kompatibilitási PDF-et a giga honlapján, és ez a Kingmax benne van (modellszám minden karakterre egyezik), ez nem hinném hogy probléma lenne.
Használom a gépet pár napig, meg feltettem furmarkot meg pár játékot hátha azok jobban megfektetik stabilitás szempontjából.
@VaniliásRönk:
Ne is mondd.
A legjobb rendszerem egy Giga 965P-DS3, E6300@3206MHz, 2x1GB Micron D9DQW, X800XT konfig volt, az soha semmitől nem halt szét. 2 évet ment szinte 24/7. Volt hogy vízhűtés eresztett és csuron víz volt az egész, de száradás után akkoris egyből indult. -
varga911
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1291 üzenetére
RAM 1,7V, NB +0,1.
1 órát ment a memtest hiba nélkül, azóta semmi gond.
Érdekes. -
varga911
senior tag
válasz
audi100td #1282 üzenetére
Még nyáron raktam össze, először 1600-as Kingston HyperX volt benne, de azzal elég durván artifactolt, még 2D alatt is.
Garancia alatt rögtön cseréltem erre a Kingmaxra, és még adtak is vissza pénzt mellé, ezzel egész idáig jó volt, nem értem hogy lehet hirtelen ilyen?!?Köszönöm a tippeket, cserélgetek és próbálgatok.
-
varga911
senior tag
válasz
VaniliásRönk #1255 üzenetére
Feltettem 1,65-re, és eddig semmi gond.
-
varga911
senior tag
Sziasztok,
Keresgéltem a topicban, de nem igazán találtam infót arról a jelenségről ami nálam fordul elő.
Egy A8 3850-nel van gond, megvétel óta csinálja.Általában minden szép és jó, de néha keresztbe csíkozza a képernyőt Windowsban. Ehhez hasonló a jelenség.
Játék alatt nem csinálja (CS:S), viszont néha előfordul hogy a legalsó 5-6 pixelsor felül jelenik meg. Ekkor ha kilépek, a Windows is szétesik, valahogy a kép nem középen lesz, hanem mondjuk jobbra eltolva 200 pixellel, de az eltolt kép kezdetéhez viszonyítva balra megjelenik a túloldalt lecsúszó rész is. Ilyenkor csak újraindítás segít.
Körülbelül 10-20%-ban fordul elő a hiba, eddig szemet hunytam felette, de azért fél év után idegesítő. Stabilitási gond nincs, nem fagy/indulgat újra a gép.
Gigabyte lap, A75 csipszet, 2x4GB Kingmax 1333MHz RAM, W7 64bit, legfrissebb Catalyst, tuning nincs.
Aranyozott HDMI - DVI kábelen kapja a monitor a jelet.
Van valami tippetek hogy mi lehet az ok?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged