Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz
dezs520 #7112 üzenetére
Az FSBtől függ a memória órajele is szóval ha megemeled akkor a memóri szórzót is lejjebb kell venni kell venni valószínűleg mert bizony ez nem tuninglap meg valszeg a memóriák sem éppen olyanok. Azt próbáld elérni, hogy a CPU és memória(bár ez is fontos apu szempontból szóval ezt is jó volna emelni 1600-ra) ne nagyon menjen sokkal feljebb csak az IGP órajele. De igazából a trinity topikban kéne írnod mert ide a kutya sem ír. Tudom, hogy átirányítottak de tök feleslegesen mert itt meg nem kapsz választ úgy sem... Kérdezd meg ott és írjad, hogy ne irányítsanak át mivel nincs értelme.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
dezs520 #7110 üzenetére
Nem gond a mini-ITX csak azért én úgy látom ez még kevésbé népszerű. Leginkább mATX lapokat veszik meg ATX-et. Nincs gond a lappal persze nem egy tuninglap az biztos de ennek ellenére is tudtad húzni. Nekem sajnos nincs lehetőségem FM1 APUval kísérletezni szóval nem igazán tudom, hogy kell őket tuningolni de ahogy néztem kb úgy mint régebben. APU IGP szorzót nem tudsz állítani ahogy néztem. Ez FM2nél van csak és valszeg ott is csak komolyabb lapokban szóval marad az FSB/APU freq/cpu host clock(esetedben) emelése meg plusz fesz adás NB-nek ha jól olvastam a cikkből mert ott is szorzózáras processzort tuningoltak.
-
TaylorXIII
őstag
válasz
TaylorXIII #7108 üzenetére
Ezt az oldalt érdemes szerintem elolvasnod:
http://prohardver.hu/teszt/amd_llano_apu_megateszt/az_a8-3850_apu_tuningja.html
Szóval lényeg, hogy az cpu host clockot kell emelned(nálad elvileg ez a neve) és ezzel tudod emelni a gpu órajelét. Memóriáid dual channelben működnek? A fesz emelgetést azt nem tudom akarod-e. Szóval a cpu szorzót csökkentsd a cpu host clockot meg növeld úgy, hogy a cpu órajele ne legyen sokkal több mivel az am sem limitál most sem mivel bőven elég az igp mellé úgy is. Szóval memók DC-ben vannak? Mert ha nem akkor az már lehetne 1 nagy ugrás. Nincs kedved közölni a komplett konfigurációdat? -
TaylorXIII
őstag
Itt lehet regisztrálni és utána nézni élőben az APU 13 rendezvényt! bit.ly/APU365
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged